Timpul Local

Binefacere de-ti lingi degetele!

Duminica Mare a adunat mamicile cu cele mai generoase inimi la un targ de binefacere. Clientele magazinului „Sweet mama” din capitala si-au pus sortul in scopuri nobile si au gatit tot felul de bucate. Oaspetii au gustat din toate, incepand cu rosii umplute pana la „cheese cake”, fiecare portie avand pret simbolic. Banii adunati au fost donati unor fetite ramase fara parinti.

 

Tarta cu fructe gatita de Nata Albot ne-a lasat gura apa. Pofticioase, invitatele au impartit zambete, au facut poze si si-au spus „Pofta mare!”.Printre mamele invitate la iarmaroc s-a regasit Aurelia Vasilica, impreuna cu cele doua fiice ale sale. „Am venit din afara orasului pentru acest eveniment. Nata face un gest extraordinar, iar eu am venit sa-mi manifest atitudinea. Chiar daca nu am avut timp sa gatesc si eu ceva, am gustat din toate. Fetitelor mele le-au placut foarte mult prajiturile de aici”, spune prezentatoarea TV.

Dana Marchitan a lasat bebelusul in grija bunicii pentru a veni la targ. „Am venit sa sustin acele doua fetite care au nevoie de ajutor, nu doar material, ci si moral. Ele trebuie sa stie ca noi le suntem alaturi. Am gustat din toate. Mi-au placut rosiile umplute, banitele bulgaresti cu branza si sarmalutele numite „sushi moldovenesti” s-a destainuit interpreta. Tanara mamica a mai povestit ca Denis Junior se pregateste pentru Cartea Recordurilor. La aproape doi anisori ai sai baietelul face repetitii din greu.

Pe Livia Gardea am gasit-o in spatele mesei. Vedeta TV 7 s-a simtit onorata sa participe la acest eveniment de caritate. „Am venit aici cu una dintre pasiunile mele – goblenul. Am adus trei lucrari brodate si cateva mileuri crosetate, din pacate, acestea nu s-au vandut. In schimb, placintelele cu marar s-au mancat toate. Apropo, am invatat sa le fac aici. In Moldova de peste Prut, mama mea pregateste placinte cu zahar. Am fost foarte surprinsa sa gasesc placinte cu marar”, ne-a spus mirata frumoasa prezentatoare.

Viitoarele mamici au fost si ele invitate la eveniment. Surorile Zaiat au adus specialitatea familiei lor. Nici vorba de stat la bucatarie, le-au gatit in atelier. Accesoriile hand-made au facut deliciul femeilor venite la targ. „Noi am venit cu margele confectionate manual. Am crezut ca asa vom putea si noi contribui. S-au vandut bijuterii dintre cele mai scumpe, iar banii i-am pus imediat in cos. Gospodinele sunt bravo, totul a fost delicios. Am apreciat cu adevarat sushi din frunza de cireasa si checul Getei cu morcov. De s-ar organiza mai des asa petreceri cu samanta unui act de caritate ar fi foarte bine", afirma Inga Zaiat – mezina familiei.

Nota de final a fost data de initiatoarea targului de binefacere. „Am adunat astazi 4200 lei, foarte multe jucarii si cadouri pentru cele doua fetite. Toate astea gratie voua. Va multumesc din tot sufletul”, a declarat Nata Albot.

Targul de binefacere a fost organizat de Nata Albot cu scopul de a aduna bani, jucarii si hainute pentru copiii familiei Chiochiu.

Dupa „LadyClub”
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *