Actualitate

Blue Air lansează opt noi rute din Bucureşti, Iaşi şi Bacău

Din Bucureşti, în data de 15 iunie va fi inaugurată ruta către Munchen, cu patru zboruri pe săptămână, iar în 16 iunie va decola prima aeronavă Blue Air din Iaşi către Verona. Săptămânal vor fi operate câte trei zboruri către această nouă destinaţie.

Totodată, Blue Air lansează şase noi rute de pe aeroportul din Bacău: Atena, Birmingham, Copenhaga, Larnaca, Oslo şi Stuttgart. Aceste rute se adaugă celorlalte nouă operate în prezent de pe aeroportul din Bacău.

“Diversificarea destinaţiilor reprezintă o prioritate permanentă pentru administraţia Aeroportului Internaţional “Geoge Enescu” Bacău. Investiţiile în infrastructura aeroportuară, deja finalizate, coroborate cu refacerea şi modernizarea pistei de rulare la standarde moderne, crează premisele unei dezvoltări continue. Aeroportul Bacău mai are un avantaj important prin faptul că este poziţionat în mijlocul regiunii Moldova. Astfel, anticipăm, după finalizarea lucrărilor la pistă, o dinamică pozitivă în ceea ce priveşte numarul de destinaţii şi pasageri. spune Oana Daniela Chelaru, preşedinte executiv al Aeroportului Internaţional George Enescu, Bacău.

Compania aeriană Blue Air a finalizat anul 2018 cu afaceri de 2,3 miliarde de lei, în creştere cu 21% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.

Blue Air, cea mai mare companie cu capital privat românesc a transportat în 15 ani de activitate peste 30 de milioane de pasageri, potrivit reprezentanţilor companiei. În 2018, compania aeriană a transportat 5 milioane de pasageri.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *