Actualitate

BREAKING NEWS / Iker Casillas a suferit un infarct la antrenamentul de azi al lui Porto

Potrivit Abola, în timpul şedinţei de pregătire de azi a lui Porto, portarul s-a simţit rău. El nu şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost transportat imediat la spital, unde doctorii au constatat infarctul.

Conform presei spaniole, în acest moment starea lui e stabilă. Medicii i-au montat un caterer, care ajută la lărgirea diametrului interior al vaselor de sânge. Astfel, se obţine o mai bună circulaţie. Deşi este devreme, se anticipează că marele goalkeeper spaniol e în afara oricărui pericol.

El va rămâne în continuare internat, pentru ca staff-ul medical de la spitalul din Porto să îi monitorizeze în permanenţă starea.

Iker Casillas este unul din cei mai titraţi goalkeeperi din istoria fotbalului. Sub culorile lui Real Madrid a cucerit de 3 ori UEFA Champions League şi de 5 ori la Liga, iar ca portar al naţionalei Spaniei are în palmares titlul mondial în 2010 şi două coroane europene în 2008 şi 2012.

Mesaje de susţinere pentru Casillas
Vestea problemelor lui Iker Casillas a şocat lumea sportului. Imediat, zeci de mari atleţi din diferite discipline şi-au exprimat suportul faţă de marele portar.

Printre primii care i-au trimis un gând bun prin intermediul reţelelor de socializare au fost Rafa Nadal, Sergio Ramos, Carlos Sainz sau Alejandro Valverde.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *