Actualitate

BREAKING NEWS / Vot istoric în Statele Unite. Moţiunea pentru demiterea preşedintelui Trump a trecut de Camera Reprezentanţilor

Camera Reprezentanţilor, aflată sub controlul opoziţiei democrate, a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii preşedintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden. Ca reacţie, Comisia pentru Afaceri Judiciare din Senatul SUA, în care republicanii deţin majoritatea, a anunţat lansarea unei anchete privind presupuse acte de corupţie în Ucraina.

Procesul în cadrul procedurii demiterii preşedintelui Donald Trump ar putea începe în Senatul SUA în ianuarie, a declarat Mitch McConnell, liderul majorităţii republicane.

Preşedintele SUA a catalogat ancheta Camerei Reprezentanţilor drept "o lovitură de stat ilegală cu caracter tendenţios politic".

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *