Timpul Local

Bucurestiul, in asteptarea Madonnei

Asupra grandiosului concert al Madonnei, care va avea loc miercuri, 26 august, in Parcul Izvor din Bucuresti, planeaza secretomania. Organizatorii se feresc sa dea detalii pentru ca, asa cum spun ei, managementul divei a cerut discretie maxima in legatura cu datele ce privesc sosirea si plecarea sa din Romania. Astfel, nu se stie nimic din ceea ce pregateste Madonna pentru fanii din Romania, nici macar cate bilete s-au vandut pana in acest moment nu se spune…

In zilele care au mai ramas pana la concert, echipa tehnica pregateste intens mini-orasul din spatele scenei care o va gazdui, pentru cateva ore, pe faimoasa artista americanca. Lucrarile sunt pazite, la intrarea in parc, de bodyguarzi, iar cativa membri ai staff-ului Madonnei au si sosit la Bucuresti pentru a supraveghea felul in care este asamblata scena de 100 de tone, care a fost adusa cu 15 TIR-uri. Restul echipamentului tehnic a fost transportat cu 100 de camioane, iar patru sunt incarcate cu garderoba Madonnei.

Miercuri, circulatia va fi inchisa in centrul Capitalei, intre orele 17.00 si 1.00. In Parcul Izvor, organizatorii asteapta un numar-record, de peste 70.000 de spectatori. Se zvoneste ca onorarul vedetei este de doua milioane de euro, iar costul total al concertului – de patru milioane. Printre „pretentiile bucurestene” ale Madonnei – care e cunoscuta drept una dintre cele mai cu fite vedete din lume – se numara 1370 de prosoape si 20 de linii telefonice disponibile. Ea va veni insotita de un antrenor si un bucatar, care ii va gati mancarea japoneza preferata; camera hotelului va fi amenajata cu mobila ei personala, pe care o transporta dupa sine la fiecare concert, si va avea aranjamente florale din care trebuie sa lipseasca trandafirii. Madonna nu suporta ca cineva sa fumeze in apropierea ei, nu bea decat apa sfintita Kabbalah si foloseste cosmetice cu saruri de la Marea Moarta. Iar, inaintea concertului de la Sankt Petersburg, ea le-a cerut rusilor sa fie pazita in culise de garzi de corp femei.

Turneul „Sticky&Sweet” a debutat in august 2008, in ?ara Galilor, la Cardiff, si se va incheia pe 2 septembrie 2009 in Israel, la Tel Aviv, unde sunt programate doua concerte la Hayarkon Park. Ieri Madonna a concertat la Budapesta, astazi va canta la Belgrad, iar dupa Bucuresti urmeaza Sofia. Acesta este cel mai extins turneu al cantaretei, desfasurat timp de un an pe trei continente: Europa, America si Asia.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *