Burger de post cu ciuperci
Această reţetă este gata în doar 20 de minute, iar ingredientele sunt necesare pentru 5-6 porţii. Cât despre valorile nutriţionale, burgerul nostru cu ciuperci conţine 313 calorii, 4 grame de grăsime, 55 grame de carbohidraţi şi 18 grame de proteină.
INGREDIENTE:
1 linguriţă de ulei de canola
1 ceapă mică albă
1 căţel de usturoi pisat
3 cepe verzi
1/2 linguriţă de cumin
ciuperci proaspete
30g de fasole Pinto
1 linguriţă de pătrunjel
sare şi piper negru după gust
2 linguriţe de ulei
MOD DE PREPARARE:
Lasă ceapa cubuleţe la călit alături de uleiul de canola şi usturoi, timp de 3-5 minute, până când ceapa se înmoaie, adaugă ceapa verde, cuminul şi ciupercile tăiate pentru încă 5 minute sau până când se fac ciupercile.
Poţi adăuga ulei dacă este necesar.
Lasă la răcit amestecul de ceapă şi ciuperci.
Foloseşte o furculiţă şi pisează fasolea, apoi adaugă-le peste amestecul de ceapă şi ciuperci.
Adaugă pătrunjelul, sarea şi piperul şi amestecă bine toate ingredientele.
Modelează amestecul într-un start subţire şi pune-l la prăjt în ulei timp de 3 minute pe fiecare parte până este gata.
Se serveşte cu orice tip de topping dorit.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!