Frumusețe

Buze senzuale fără intervenţii chirurgicale

Orice femeie, sau aproape orice femeie îşi doreşte buze cât mai senzuale care trebuie să arate ca cele ale starurilor. Dacă aveţi astfel de dorinţe, dar nu vă permiteţi sau nu vreţi să apelaţi la trucurile chirurgiei plastice pentru a fi cât mai sexy, nu trebuie decât să apelaţi la câteva trucuri destul de simple şi la îndemână. Nu ai nevoie de intervenţii sofisticate şi foarte costisitoare. Există metode foarte eficiente care îţi pot realiza visul de a avea buze cât mai pline şi senzuale.

1. Nu umezi buzele cu salivă şi fereşte-le de factorii agresivi
Renunţă la obiceiul de a trece cu limba peste buze pentru a le umezi. Nu obţii nimic. Acest obicei nu te ajută decât să îţi usuci buzele mult mai repede, pentru că acest proces le usucă. Fereşte-le de frig şi vânt acoperindu-le cu o eşarfă şi sigură-te că din geanta ta nu lipseşte balsamul de buze.

2. Mierea te salvează!
Vântul şi frigul reprezintă duşmani de temut pentru buzele tale. Nu este o noutate că, în perioada rece, devin mai uscate, se crapă şi îşi pierd din senzualitate. Ca şi tenul, buzele au nevoie de mai multă hidratare, mai ales că sunt lipsite de glandele sebacee şi sunt mai uscate decât restul pielii. Pe lângă produsele speciale, poţi opta şi pentru tratamentele naturiste care şi-au dovedit eficienţa de-a lungul timpului pentru milioane de femei. Dintre acestea, mierea este cel mai dulce şi eficient tratament de înfrumuseţare. Mierea are puternice proprietăţi hidratante. Aplică puţină miere de albine pe buze înainte de a te duce la culcare (asta în cazul în care nu eşti alergică la miere) şi vei avea o surpriză mai mult decât plăcută dimineaţa. De asemenea, smântâna şi uleiul de măsline sunt recomandate pentru buzele uscate, deoarece sunt foarte hidratante.

3. Recurge la exfoliere
Periuţa de dinţi poate fi folosită şi pentru buze! Te surprinde? Foloseşte o periuţă de dinţi moale pentru a le exfolia cu blândeţe, prin mişcări circulare. Acest masaj stimulează circulaţia sângelui şi, în acelaşi timp, înlătură celulele moarte de la suprafaţă, pregătindu-le pentru aplicarea produselor de îngrijire.

4. Balsamul mereu la îndemână!
Alege un balsam de calitate, pentru a le hrăni şi hidrata. Înainte de a aplica rujul, nu ezita să-ţi răsfeţi buzele cu un balsam hidratant. Aşa cum fondul de ten nu-l aplici fără o bază de machiaj, urmează această regulă şi pentru buzele tale.

5. Nu uita de demachiere
Foloseşte un lapte demachiant special creat pentru zone sensibile, cum este cel pentru ochi şi evită loţiunile tonice.

6. Mai mult volum
Aplică puţin piper cayenne sau ulei de scorţişoară pe buze pentru a îmbunătăţi circulaţia sanguină. Efectele nu vor întârzia să apară, iar tu vei fi uimită de schimbare!

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *