Actualitate

Cataramă: Cu Cioloş comunist şi Barna neomarxist avem tabloul pericolului perfect pentru România

„Alianţa USR-PLUS şi-a desemnat candidatul la PM: un comunist, pe nume Dacian Ciolos! Şi, în tandem cu Dan Barna, un neomarxist care luptă împotriva capitalului autohton şi sprijină numai activitatea multinaţionalelor, avem tabloul complet al pericolului uriaş care paşte România în cazul în care aceşti susţinători ai stângii globaliste ar prelua puterea”, a transmis Viorel Cataramă, într-un comunicat de preasă remis MEDIAFAX.

Preşedintele Dreptei Liberale a afirmat că Dacian Cioloş a luat măsuri comuniste pe vremea când era premier.

„Argumentele sunt solide: cât a fost PM, domnul Ciolos a plafonat prin lege preţuri şi tarife; a militarizat un serviciu secret; a atacat cu ferocitate sectorul privat (vezi cazul Bradet); a încercat să treacă în patrimoniul statului aseturi aparţinând sectorului privat (nationalizari); a încercat etatizarea culturii. Toate acestea sunt măsuri comuniste, nici macar socialiste!”, a adăugat Cataramă.

Alianţa USR-PLUS a stabilit, în urma unor negocieri interne, ca Dan Barna să fie candidatul alianţei la prezidenţiale, iar pentru funcţia de premier l-au validat pe Dacian Cioloş. Anunţul a fost făcut, duminică, de cei doi lideri ai alianţei 2020.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *