Timpul Liber

Ce înseamnă când visezi că moare cineva

Ce înseamnă când visezi că îți moare iubitul/a?
Cele mai marcante vise sunt cele în care îți moare o persoană apropiată. Atunci când ai o astfel de experiență în somn, trebuie să te întrebi de fiecare dată: “Ce reprezintă persoana respectivă pentru mine?”. Răspunsul la această întrebare este cheia interpretării unui astfel de vis morbid. De exemplu, dacă visezi că îți moare iubitul, este foarte posibil ca subconștientul să îți spună că relația voastră se destramă. Ceea ce reprezintă el pentru tine – iubirea – suferă o schimbare majoră.

Ce înseamnă când îți visezi părinții murind
Unii oameni își visează părinții murind, deși aceștia sunt încă în viață în realitate. Într-adevăr, este foarte greu să treci peste impactul emoțional al acestui vis. Dar dacă reușești să o faci, ai putea să constați că de fapt el arată că TU te-ai schimbat, putând fi un simbol fie pentru un nou statut care îți dă independență, fie pentru relația ta cu părinții, care s-a modificat substanțial din cauza unor noi circumstanțe (în bine sau în rău).

Ce înseamnă când visezi că îți moare un copil
Atunci când visezi că moare un copil, înseamnă că este momentul să lași deoparte imaturitatea și să fii mai responsabilă. Cu atât mai greu de suportat sunt visele în care propriii copii mor, însă acestea arată faptul că cei mici sunt supuși schimbării și descoperirii de sine. Un părinte se poate simți neputincios atunci când copilul crește și devine tot mai independent și doritor de libertate, ceea ce se reflectă printr-un vis în care acesta moare.

Ce înseamnă când visezi că o persoana care a murit e îngropată din nou
Există și alte variațiuni ale visului sumbru în care cineva moare. De exemplu, se poate întâmpla să visezi că o persoană care a murit demult este îngropată din nou, ceea ce arată că acest om drag s-a stins fără ca tu să îți fi luat rămas bun de la el. Este foarte posibil să fi existat o problemă nerezolvată între voi, niște vorbe nerostite sau niște sentimente neexprimate. De aceea, îți dorești să fi avut mai mult timp la dispoziție pentru a încheia situația, măcar din punct de vedere emoțional.

Ce înseamnă când visezi că cineva își înscenează moartea
Dacă visezi că cineva își înscenează moartea, înseamnă că ai aflat ceva nou despre persoana respectivă. Este posibil să își dea arama pe față și să îți dai seama că nu este persoana care îți imaginai tu că e. În schimb, dacă tu ești cea care își înscenează moartea, înseamnă că ești în căutarea unui nou început, că ai nevoie de o nouă șansă.

Dar, ce înseamnă când visezi că moare cineva necunoscut? Din cauza faptului că impactul emoțional nu este la fel de puternic ca în cazul unei persoane dragi care moare în vis, înseamnă că te simți detașată de schimbările care se petrec în jurul tău. E posibil ca subconștientul să îți semnaleze o stare de apatie care devine tot mai accentuată pe zi ce trece.

Atunci când moare cineva în vis, subconștientul încearcă să îți spună ceva despre tine, nu despre persoanele din jur. O schimbare emoțională, o schimbare în viața de zi cu zi sau chiar o schimbare de ordin fiziologic – toate pot fi simbolizate în vis de moarte. Acum știi ce înseamnă când visezi că moare cineva, așadar nu te mai îngrijora, ci profită de ocazie și analizează-te!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *