Timpul Liber

Ce înseamnă când visezi carne? Interpretarea visului

Ce înseamnă când visezi carne de pui?
Atunci când visezi carne de pui, asemeni acestui animal, este semn că eşti o fire căreia îi vine greu să-şi asume anumite riscuri şi încearcă pe cât posibil să nu intre în situaţii riscante. Acest vis anunţă faptul că vei fi pus în faţa unei situaţii dificile, vei avea de luat o decizie importantă şi astfel este posibil să fii nevoit să îţi depăşeşti fricile. Depinde de cât de mult contează acel lucru pentru tine.

Dacă visezi că mănânci carne de pui crudă, este semn că eşti conştient de lipsurile tale şi încerci să le suplineşti prin diverse metode, însă de multe ori, soarta nu este de partea ta. Fie că aceste lipsuri sunt de nivel material sau moral, constant simţi nevoia să îmbunătăţeşti ceva la tine, la înfăţişarea ta sau chiar la caracterul tău.

Ce înseamnă când visezi carne de porc?
Carnea de porc în vis aduce veşti bune, împliniri pe plan profesional şi succes în domeniu financiar. Dacă visezi acest simbol este semn că vei avea noroc în carieră şi vei fi văzut ca o persoană de încredere şi stabilă pe sine. Dai dovadă de perseverenţă şi dinamism şi eşti o persoană pe care ceilalţi simt că se pot baza. În ciuda reputaţiei pe care o acest animal, în visul tău, cercetătorii de vise sunt de părere că va avea semnificaţii benefice.



Ce înseamnă când visezi carne de peşte?

Carnea de peşte este asociată cu bunătatea, blândeţea şi isteţimea minţii. Se zice că dacă femeile însărcinate visează carne de peşte, este semn că vor avea un copil bun şi inteligent, care nu va avea dificultăţi la şcoală şi nici în relaţia cu şefii sau cei din conducere, mai târziu în cariera lui. Astfel, carnea de peşte în visul tău anunţă o perioadă în care vei avea ocazia să-ţi pui în valoare capacităţile intelectuale şi să câştigi de pe urma abilităţilor tale de a găsi întotdeauna cele mai bune soluţii.

Dacă visezi carne de curcan este semn că eşti o persoană îndrăzneaţă şi destul de deschisă la nivel social. Îţi place să cunoşti oameni noi tot timpul şi eşti instabil/ă în relaţiile tale amoroase.

Dacă visezi carne de miel este semn că vei trece printr-o perioadă grea din punct de vedere emoţional în care ai riscul să fii supus la anumite traume. Cei din jurul tău te vor compătimi, însă nu vor avea un cuvânt de spus sau puterea de a schimba ceva.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *