Timpul Liber

Ce înseamnă atunci când visezi că mănânci cireşe

Dacă visezi că mânânci cireşe este semn că vei avea parte de noutăţi în viaţa ta amoroasă. Îţi place de cineva şi este posibil ca acea persoană să-ţi răspundă cu aceeaşi monedă. Te simţi atras în mod puternic de cineva şi dacă visezi că mănânci cireşe sunt şanse mari ca între voi să se nască o idilă. De asemenea, aceste fructe mai sunt asociate şi cu modul în care îţi exprimi sexualitatea şi cu faptul că simţi nevoia să te exprimi astfel faţă de persoana respectivă. Cireşele anunţă fericire, zile frumoase şi senine pe plan amoros aşa că ai putea avea o şansă mare de a cuceri această persoană de care îţi place.

Semnificaţiile visului în care mănânci cireşe:
– Bucurii pe plan amoros
– Fericire în dragoste
– Exprimarea dorinţelor sexuale

Ce înseamnă când visezi cireşe verzi?
Cireşele sunt verzi atunci când sunt necoapte, când încă nu au beneficiat de căldura soarelui pentru a da în pârg. Dacă visezi cireşe verzi este semn că te simţi neglijat, trist şi că ai senzaţia că nimic nu îţi merge bine. Te simţi izolat de prieteni şi atunci când visezi cireşe verzi este posibil să ai parte de certuri în familie. De asemenea, cercetătorii de vise sunt de părere că dacă visezi acest simbol este semn că vara va fi rece şi lipsită de soarele arzător cu care suntem obişnuiţi. Cireşele verzi din visul tău pot fi în strânsă legătură cu proiectele pe care le iniţiezi la locul de muncă dar care nu primesc suficiente resurse pentru a fi dezvoltate mai departe şi din acest motiv te simţi frustrat şi ai senzaţia că ceilalţi îţi pun mereu beţe în roate şi nu poţi evolua. Nu reuşeşti să fructifici nimic şi mereu te simţi ca şi cum ai lua-o de la capăt constant.

Semnificaţiile viselor în care visezi cireşe verzi:
– Neglijare, tristeţe
– Incapacitate de a evolua
– Te simţi izolat de prieteni
– Certuri în familie

Ce înseamnă când în vis culegi cireşe?
Atunci când culegi cireşe este semn că reuşeşti să obţii ceva valoros în viaţă reală şi reflectă faptul că te străduieşti să profiti de oportunităţile care se ivesc în carieră. De regulă, visele în care culegi cireşe prevestesc bucurii, câştiguri, fie ele şi mărunte. Ai parte de veşti importante în viaţa ta de carieră şi anunţă faptul că poţi avea parte de o promovare, culegând astfel roadele muncii tale.

Atunci când visezi cireşe albe este semn că poţi avea parte de tristeţe, de veşti triste în viaţa de cuplu şi de o perioadă ceva mai dificilă în viaţa ta.

Dacă visezi cireşe acre se anunţă o perioadă ceva mai agitată din punct de vedere social şi este posibil ca şi pe plan familial să întâmpini ceva dificultăţi şi situaţii neplăcute.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *