Timpul Liber

Ce înseamnă când visezi păduchi

Ce înseamnă când visezi păduchi şi căpuşe?
Dacă păduchii sau puricii în vis reprezintă neînţelegerile, conflictele sau situaţiile dificile din viaţa ta, căpuşele aparţin deja simbolurilor negative şi au legătură cu probleme mult mai greu de rezolvat şi care solicită mult efort din partea ta. Căpuşele care te muşcă în vis sunt acele persoane care încearcă mereu să îţi pună beţe în roate şi datorită cărora ceea ce vrei să îndeplineşti nu se materializează niciodată şi simţi că mereu eşti impas datorită lor. Atunci când visezi căpuşe printre hainele tale, este cazul că îţi faci griji cu privire la prietenii tăi apropiaţi şi chiar şi la colegii de muncă, mai ales aceia care pretind că îţi sunt mai mult decât colegi şi încearcă să se apropie de tine pentru o prietenie de lungă durată.

Ce înseamnă când visezi păduchi mulţi?
Atunci când visezi păduchi sau purici mulţi este semn de bogăţie, semn că vei avea parte de câştiguri mari şi de sume de bani care vor intra în posesia ta fără prea mult efort. De asemenea, dacă visezi păduchi mulţi în pat asta înseamnă că este posibil să moşteneşti pe cineva, însă averea îţi va fi împărţită în cele 4 zări şi e posibil să te alegi doar cu mărunţişuri.

Păduchii în pat reprezintă banii şi câştigurile ce vin pe linie familială şi care nu prea rămân în posesia ta. Atunci când visezi păduchi în pat este posibil ca dreptul tău la moştenirea familiei să fie periclitată şi să fii mâhnit din această pricină. Există riscul să intri în conflict cu membrii ai familiei mai în vârstă ale familiei şi cei mai afectaţi să fie cei mici din cauza acestor neînţelgeri.

Ce înseamnă când visezi păduchi sau purici care se urcă pe tine?
Visul în care păduchii sau puricii se urcă pe tine sau îi găseşti pe tine printre hainele tale este posibil să prevestească faptul că îţi este frică de anumite probleme care ar putea interveni în viaţa ta şi că eşti o persoană cu multe frici şi fobii. Îţi este frică de eşec, că ai putea da greş într-o anumită privinţă şi simţi că totul depinde numai de tine.

Atunci când visezi că ai păduchi în cap este semn că problemele nu te lasă să dormi noaptea şi că îţi bântuie somnul. Adormi greu, eşti măcinat de griji şi în ciuda faptului că nu sunt nişte probleme majore, tu ai tendinţa de a exagera şi din această pricină te simţi mult mai îngrijorat decât ar trebui.

Dacă visezi că păduchii te ciupesc este semn că cei din jur te presează, te forţează să faci lucrurile mai repede decât ţi-ai dori tu şi că te simţi împins de la spate din toate direcţiile. Ai senzaţia că nu au încredere în capacitatea ta de a gestiona lucrurile şi îţi subapreciează autoritatea şi uneori chiar îţi jignesc inteligenţa.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *