Carte

Ce să nu faci de Sfinții 40 de Mucenici astăzi 9 martie

Ce nu trebuie sa faci de Sfintii 40 de Mucenici

Este ideal sa respecti sarbatoarea pentru a avea parte de sanatate si prosperitate in timpul anului. Se spune ca cei care nu respecta aceasta sarbatoare vor boli timp de 40 de zile. Numarul acestor zile este egal cu numarul mucenicilor sarbatoriti pe data de 9 martie.

Crestinii nu trebuie sa se implice in anumite treburi in casa. Nu trebuie sa se spele haine in ziua aceasta si nici nu se face curatenie in casa. Singurele lucruri permise sunt cele care tin de agricultura. Se spune ca ceea ce ce oamenii seamana in ziua Sfintilor 40 de Mucenici va rodi de 40 de ori mai mult. De asemenea, pe 9 martie este bine sa scoti plugul pentru arat.

Se spune ca in ziua aceasta este bine sa bei 40 de pahare de vin, sau macar sa gusti bautura. Sau mai exista o varianta potrivit careia poti fi stropit cu aceasta bautura. Daca nu vei respecta traditia, atunci nu vei avea putere de munca pe parcursul anului.

Este bine sa incerci sa te intelegi cu toata lumea, sa nu te certi cu nimeni. Iar daca esti certat cu cineva, atunci incercati sa va impacati. Se spune ca certurile din aceasta perioada vor fi responsabile pentru problemele sufletesti de peste an.

Un alt lucru pe care trebuie sa il faci este sa imparti mucenici oamenilor sarmani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *