Politică

Ce scuză PENIBILĂ a inventat Marian Lupu pentru a explica de ce studiile fiicei sale au fost achitate de Vlad Plahotniuc

Marian Lupu susține că, în 2014, nu deținea un cont pentru transferuri internaționale și s-a dus cu bani cash la partid, achitând astfel studiile fiicei sale, potrivit rise.md.

Președintele Curții de Conturi susține că nicio persoană fizică sau juridică nu a finanțat studiile copiilor săi.

„Toate cheltuielile de studii au fost suportate de către noi, părinții lor. De pe conturile bancare obișnuite de card, nu este posibil de efectuat transferuri internaționale. Asemenea tranzacții pot fi efectuate doar de pe conturi cu o asemenea destinație, de care, pe motive obiective nici nu dispuneam. În aceste condiții, am transmis banii în numerar colegilor mei de la partid de atunci, care desfășurau activități de afaceri și, în această virtute, dispuneau de conturi pentru asemenea transferuri și le-am adresat solicitarea să efectueze tehnic viramentul către Universitatea din Maastricht”, a menționat președintele Curții de Conturi.

Marian Lupu, Președintele Curții de Conturi din R. Moldova încearcă să ne convingă că plata pentru studiile sale a fost efectuată de Plahotniuc, pentru că el n-a fost în stare să-și facă un cont curent atașat contului de card.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *