Actualitate

Cea mai tânără femeie din Congresului SUA a postat un videoclip cu dansul ei în sălile Congresului ///VIDEO

 Cu o zi înainte ca Alexandria Ocasio-Cortez să fi fost oficiacl învestită, o înregistrare veche de aproape zece ani în care a dansat ca studentă la Universitatea din Boston a reapărut pe Twitter, aparent într-un efort de a o face de râs. 

Vineri, Ocasio-Cortez a postat un nou videoclip cu dansul ei în faţa noului său birou, în sălile Congresului, în tonul melodiei War a lui Edwin Starr.

 

"Am auzit că Partidul Republican crede că femeile dansatoare sunt scandaloase. Să aştepte până vor afla că şi femeile din Congres dansează de asemenea!", a scris Ocasio-Cortez, membră a Partidului Democrat.

Postarea iniţială a fost vizualizată de peste 8 milioane de ori.

Dar „critica” a determinat în cele din urmă un val mult mai mare de sprijin online pentru membra Congresului.

"Vreau ca Alexandria Ocasio-Cortez să-mi dea lecţii de dans", a afirmat actorul din Star Trek, George Takei, în timp ce actorul Russell Crowe a declarat "fantastic" dansul.

Videoclipul în care apare Ocasio-Cortez este făcut împreună cu studenţii de la Universitatea din Boston. Videoclipul a fost postat pe YouTube în 2010, când Ocasio-Cortez a fost licenţiată.

Alexandria s-a născut în Bronx pe 13 octombrie 1989, mama sa fiind portoricană, şi a candidat din partea democraţilor în circumscripţia electorală 14 din New York, care include Queens şi Bronx.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *