Timpul Liber

Ceai şi relaxare pentru a deveni cât mai frumoase şi sexy

Pentru ca, după orele petrecute la serviciu, să nu ia cu asalt saloanele de frumuseţe, stresându-se din cauza traficului supraîncărcat şi a aglomeraţiei din oraş, femeile care doresc să arate astăzi impecabil, să radieze şi să recucerească inima iubitului se pot pregăti şi acasă, în cel mult două ore.

Ca să vă relaxaţi şi retonifiaţi, preparaţi repede o băutură caldă – un ceai, bunăoară. În timp ce se face ceaiul puteţi pregăti o baie relaxantă, cu spumă şi sare de baie cu un efect liniştitor (lavandă, mentă, portocale sau vanilie). Baia trebuie să fie caldă, nu fierbinte, pentru a nu lăsa loc unei stări de moleşeală. Savuraţi ceaiul în timp ce ,,leneviţi” în cadă şi vă dezmierdaţi fiecare por al pielii cu aromele sării de baie preferate. Atmosfera va fi perfectă, dacă veţi aprinde şi o lumânare parfumată. După ce pielea v-a fost îmbrăţişată îndeajuns de norii albi de spumă este momentul ca şi faţa să primească un strop de relaxare. După baie, puteţi să aplicaţi pe faţă o mască răcoroasă, care poate fi preparată din ceea ce găsiţi în frigider sau în debara.

Îmbracă-te în culoarea lui preferată

Dacă aveţi tenul uscat, amestecaţi o banană verde cu o lingură de miere şi jumătate de pahar de iaurt. În cazul în care nu aveţi banana la îndemână, preparaţi masca dintr-un albuş de ou (care se bate până se îngroaşă), o linguriţă de miere şi una de ulei de floarea-soarelui. Pentru tenul uscat puteţi toca mărunt un castravete mic, pe care-l amestecaţi cu o jumătate de pahar de iaurt proaspăt. Dacă, însă, aveţi tenul gras sau mixt, puteţi pregăti o mască din două mere curăţate şi o lingură de miere. Staţi cu mixtura pe faţă între 15-20 de minute, apoi clătiţi cu apă călduţă. Pentru a câştiga timp, cât staţi cu masca pe faţă încercaţi să vă hotărâţi ce veţi îmbrăca în această seară. Poate culoarea lui preferată se va regăsi în ţinuta voastră?

Machiajul serii nu trebuie să fie strident, ca de altfel nici hainele sau accesoriile. E vorba de o cină romantică, nu de o petrecere simandicoasă. Un strop de parfum fin şi, poate, o eşarfă sau o piesă vestimentară în culoarea preferată de partener vă vor face să deveniţi o adevărată zeiţă în ochii lui. Nu trebuie să ieşiţi în evidenţă, ci doar să vă recuceriţi şi să vă convingeţi reciproc că sunteţi jumătăţile perfecte. Acest lucru se face cu gesturi simple, pline de dragoste, care să vină ca un răspuns la micile sale atenţii tandre…

Timpul Suplimentul Femeia


Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *