Actualitate

Cer noros şi polei. Ce temperaturi ne aşteaptă în următoarea perioadă (INFOGRAFIC pentru 10 ZILE)

La Orhei termometrele vor indica minus două grade. La Tiraspol va fi minus unu. La Leova se aşteaptă zero grade, iar la Comrat şi Cahul termometrele vor arăta plus un grad Celsius.

În Capitală, în această noapte se aşteaptă minus şapte grade, iar mâine se va înregistra minus unu. În următoarele zile, termometrele vor indica între minus două şi minus şase grade Celsius. Duminică şi luni va ninge în toată ţara.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi acoperit de nori. La Madrid termometrele vor indica 13 grade Celsius, iar la Paris vor fi şase grade. La Londra se aşteaptă cinci grade, iar la Berlin opt, însoţite de ploi slabe.

În capitala Italiei vor fi maxime de nouă grade. La Viena meteorologii prognozează patru grade, iar la Praga cu un grad mai mult. În capitala Poloniei termometrele vor indica trei grade, iar la Budapesta două grade.

La Belgrad se va înregistra plus un grad. La Bucureşti cerul va fi senin cu zero grade în termometre. La Atena vor fi valori de şase grade, iar la Ankara trei. La Kiev şi Moscova vremea va fi rece cu minus trei şi respectiv minus cinci grade Celsius.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *