Sport

Chelsea FC colaborează cu 1xBet

Clubul de fotbal Chelsea prezintă astăzi 1xBet ca partener oficial de pariere pentru următoarele trei sezoane.

Fondată în 2007, 1xBet este una dintre cele mai importante companii de pariuri online din Asia, Africa și Europa, cu piețe disponibile pentru mai mult de 1.000 de evenimente zilnice, inclusiv fotbal, tenis și rugby.

Relația cu Chelsea va oferi 1xBet o vizibilitate mai mare în întreaga lume, și mai ales în Marea Britanie, unde compania de pariuri încearcă să își crească cota de piață.

Chris Townsend OBE, directorul comercial al Chelsea, a declarat: "Suntem încântați să primim 1xBet în sânul Chelsea Football Club ca noul nostru partener mondial de pariuri. 1xBet sunt una dintre cele mai rapid dezvoltate companii din industria de pariuri și așteptăm cu nerăbdare să le susținem eforturile de a crește gradul de expunere a brandului în Marea Britanie și în întreaga lume.

Alex Sommers, purtătorul de cuvânt al lui 1xBet, a adăugat: "Este o mare onoare pentru noi să devenim partener al unui club de fotbal atât de mare, precum Chelsea. Garantăm că fanii Chelsea vor avea acces la o varietate de activități interesante și angajante prin acest parteneriat în următorii trei ani. Și, bineînțeles, vom face ca steagul albastru să fie cât mai vizibil cu putință".

Pentru a sărbători lansarea parteneriatului, 1xBet va desfășura un concurs "Ghiciți Scorul" pe parcursul sezonului 2019/20. Fanii britanici care prezic corect rezultatul jocurilor din Premier League, folosind o pagină specială dedicată competiției pe chelseafc.com, vor fi înscriși la o tragere la sorți pentru a câștiga bilete la meciurile lui Chelsea, mărfuri cu autograf și vouchere pentru Stamford Bridge Megastore.

https://1xbet.com
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *