Actualitate

Ciprian Ciubuc (AUR): Sluga Rusiei, kuliocarul, are timp să-şi pregătească valiza către Moscova

Igor Nicolaevici Dodon, kuliocarul, sluga Rusiei, pupincuristul ruşilor şi a lui Putin, primul bandit al țării Moldove, care de frică, îşi dă demisia din fotoliu de deputat al Republicii Moldova căci nu mai are imunitate şi bratanul, Procurorul General nu-i mai ţine krîşa (spatele).

Soianoglo e arestat, ghinion Igoriok. Dodon vrea să aibă timp să-şi pregătească valiza către Moscova, pe modelul Ianukovici fostul preşedinte al Ucrainei în 2014, gesturile non-verbale îi trădează frica până în măduva oaselor de pârnaie.

Treaba cu camera de comerț moldo-rusă e doar paravan. Dodon, praful și pulberea după socialiști și comuniști… puşcărie scrie pe demisia ta. Cer imperios, în numele legii şi în numele cetățenilor Republicii Moldova, Procurorului General Interimar şi procurorii oneşti de la Chişinău să-şi facă treaba şi să nu permită acestui bandit, să sfideze în continuare moldovenii, care au plecat peste granite şi muncesc cinstit şi pe cei ce trăiesc la limita sărăciei.

Amintim că, ieri, 18 octombrie, Igor Dodon a anunțat că renunță la mandatul de deputat din Parlamentul Reublicii Moldova. De asemenea, acesta a menționat că ,,rolul meu ca lider de opoziție va fi mult mai activ în afara Parlamendului”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *