Opinii și Editoriale

Cnd mititelul o face pe grozavul

Cei incapatanati in prostia si in rolul lor de catei de curte ai Dictatorului nu vor sa accepte realitatea de dupa alegerile din 29 iulie, recunoscute chiar si de stapanul lor, si continua sa atace fortele democratice care au creat Alianta pentru Integrare Europeana (AIE). Ma refer la ziaristii ce-si continua „opera” antidemocratica si dupa retragerea PCRM din avanscena politica. 

E sfidatoare si nerusinata atitudinea lui Valentin Todercan, presedintele Companiei „Teleradio-Moldova”, care vineri a refuzat sa ofere noii majoritati parlamentare ora de emisie solicitata, iar ieri nu s-a prezentat in legislativ, la cererea AIE… Si mai veninoasa a devenit „Moldova Suverana”, transformata intr-o pestelca zoioasa a lichelelor comuniste de la acest ziar… Uitati numele lor, chiar si al celui pe care il voi pomeni printre dinti – Vasile Grozavu. Ziaristul mititel o face pe grozavul si-l ataca urat de tot pe Mircea Snegur, care, vinerea trecuta, intr-un dialog la TIMPUL, a spus ca are mari sperante in AIE.

Mititelul e un mucegai moral! Caci se face a uita ca a fost candva purtatorul de cuvant al Presedintelui Mircea Snegur. Cei ca el, daca le-o va cere Dictatorul sau sfetnicii lui, vor trage si in parintii lor. Atentie: ne vor face inca multe probleme.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *