Actualitate

Copiii, deputaţi în Parlament pentru o zi

În calitate de vicepreşedinţi ai legislativului au fost aleşi doi reprezentanţi ai copiilor. Micii deputaţi au urmărit un film informativ despre Parlament şi activitatea deputaţilor, iar ulterior au avut posibilitatea să-i adreseze întrebări lui Andrian Candu. Copiii s-au arătat interesaţi de activitatea legislativului, dar şi de faptul cum e să fii politician.

La final copiii prezenţi în Parlament au votat Declaraţia cu privire la asigurarea prieteniei între legislativ şi copiii din întreaga ţară. Prin această declaraţie micii parlamentari şi-au luat angajamentul de a învăţa bine pentru a deveni o generaţie puternică, cu scopuri măreţe şi capabile să contribuie la modernizarea ţării.

În altă ordine de idei, Andrian Candu a anunţat că astăzi se lansează concursul online a celor 12 desene alese în cadrul expoziţiei, organizate cu ocazia Zilelor Europei în holul Parlamentului. Câştigătorii concursului vor fi premiaţi, beneficiind de bilete la taberele din România, iar desenele acestora vor face parte din calendarul Parlamentului.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *