Actualitate

Creatorii ”Game of Thrones”, acord cu Netflix

„Suntem încântaţi să primim la Netflix maeştri povestitori precum David Benioff şi Dan Weiss", a declarat Ted Sarandos, director de conţinut al platformei, citat într-un comunicat.

„Ei sunt o forţă creativă şi au încântat publicul din întreaga lume cu poveştile lor epice. Aşteptăm cu nerăbdare să vedem ce va oferi imaginaţia lor membrilor noştri", a continuat el.

„Am avut un parcurs minunat cu HBO timp de peste un deceniu şi suntem recunoscători tuturor celor de acolo pentru că ne-au făcut să ne simţim mereu ca acasă", au spus cei doi creatori ai seriei de televiziune ”Game of Thrones”.

„Netflix a construit însă ceva uimitor şi fără precedent şi suntem onoraţi că ne-au invitat să ne alăturăm lor”, au mai scris ei. ”Ne amintim aceleaşi scene din filmele anilor ’80, ne plac aceleaşi cărţi, suntem pasionaţi de aceleaşi posibilităţi de povestire”, au adăugat Benioff şi Weiss cu privire la discuţiile pe care le-au avut cu Ted Sarandos şi echipa sa.

Netflix nu a dorit să divulge suma din acord, care se întinde pe câţiva ani şi vizează atât seriale cât şi filme, notează AFP.

Potrivit site-ului specializat Deadline, suma de pe cecul pe care Netflix l-a semnat pentru a lua cele două vedete ale scrisului, curtate şi de Disney şi Amazon, ar fi formată din nouă cifre.

Difuzarea în luna mai a celui din urmă episod din cel de-al optulea sezon din ”Game of Thrones” a doborât recordul de audienţă al HBO, cu 19,3 milioane de telespectatori, în pofida faptului că mulţi fani ai seriei medievalo-fantastice au criticat ultimul sezon, considerându-l plictisitor. A fost lansată chiar şi o petiţie prin care s-a solicitat refacerea sezonului final, cu ”scenarişti competenţi”, iar demersul a strâns peste 1,7 milioane de semnături.

„Game of Thrones” a doborât toate recordurile la Emmy Awards, prestigioasele premii ale televiziunii americane, şi este din nou pe val în acest an, cu 32 de nominalizări, o performanţă inedită.

În paralel cu Netflix, David Benioff şi Dan Weiss lucrează pentru Disney la o nouă serie de episoade din saga ”Star Wars”, însă nici data de lansare, nici numărul acestora nu sunt deocamdată cunoscute.

https://www.hotnews.ro/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *