Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la 19 Septembrie 2018
Abonamente

Femeia 27 Aprilie 2013, ora 05:49    Din editia print

SFATURI UTILE Cucereşte-l chiar de la primele minute ale zilei

Marime Font
 
 
 

Ce femeie nu își doreşte să arate cât mai bine atunci când iubitul său deschide ochii!  

Această dorinţă este chiar o adevărată preocupare pentru cele care sunt la începutul unei relaţii. În acest moment al cunoaşterii, femeile sunt destul de preocupate să își cucerească definitiv iubiţii şi nu vor să lase nimic la voia întâmplării. Trebuie să recunoaştem că nicio femeie nu îşi doreşte să fie văzută cu faţa puţin umflată de somn, extrem de ciufulită şi cu ochii aproape lipiţi. 
Ca să arăţi excelent dimineaţa şi să-l impresionezi cu frumuseţea ta naturală, trebuie să apelezi la câteva trucuri destul simple. Nu te gândi la machiaj, pentru că nu este soluţia cea mai indicată pentru primele ore ale dimineţii sau pentru zilele de final de săptămână.

Pregăteşte un look fresh!

Imediat ce te trezeşti, spală-te pe faţă cu apă cât mai rece, stropindu-ţi tenul intens. Foloseşte un gel de curăţare, iar când te speli insistă asupra ochilor. Astfel, vei stimula circulaţia sangvină şi vei reduce eventualele cearcăne sau pungi de sub ochi. Foloseşte o cremă potrivită tipului tău de ten.

Revigorarea părului

Împleteşte-ţi părul într-o coadă, după ce l-ai umezit foarte puţin. Îţi ia maximum un minut, iar dimineaţa părul tău va avea bucle foarte sexy! În cazul în care ai părul scurt, poţi să apelezi tot la trucul cu apă. Ciufuleşte-ţi părul puţin pentru a-i da volum.

Buze sexy

Chiar şi periuţa de dinţi te poate ajuta să arăţi super-sexy. Masează-ţi delicat buzele cu ea pentru a îndepărta pielea moartă. Buzele tale vor rămâne catifelate şi senzuale, dar în acelaşi timp vor căpăta o nuanţă intensă şi naturală de roşu. Aplică apoi un balsam de buze transparent.

Cremă hidratantă pigmentată

O cremă hidratantă pigmentată este tot ceea ce ai nevoie pentru ca tenul tău să arate perfect. Are o capacitate medie de acoperire. Astfel, după aplicarea acestei creme, tenul tău va arăta sănătos şi strălucitor chiar şi fără machiaj. Avantajul acestei creme este că îţi va uniformiza culoarea pielii şi va ascunde delicat eventualele pete sau urme de oboseală.


Timpul (Suplimentul Femeia)
 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul