Lumea

Cum arată femeia cu cel mai lung păr din lume – Nu s-a mai tuns de 36 de ani

Femeia s-a hotărât să nu-și mai tundă părul deloc la vârsta de 29 de ani. Ea susține că a început totul ca o călătorie spirutală, nefiind vorba despre un moft sau un stil la modă. În prezent, femeia locuiește în Statele Unite ale Americii, iar podoaba ei capilară a ajuns să măsoare nu mai puțin de 17 metri, dar probabil o simplă cifră nu vă spune nimic. De exemplu, părul ei este mai lung decât un autobuz, iar greutatea este de peste 20 de kilograme.

Medicii au sfătuit-o să se tundă
Doctorii au avertzat-o în nenumărate rânduri că, din cauza acestei greutăți pe care corpul ei trebuie să o susțină, i s-a deformat coloana și au sfătuit-o să se tundă. De asemenea, i s-a spus că o să i se rupă gâtul, va ajunge să aibă spasme sau o sa ajungă să paralizeze. Nimic nu o înspăimântă. Asha Mandela refuză categoric să-și taie părul și are grijă de el ca de un copil. Ca să se spele pe cap, Asha trebuie să-și facă timp de acest lucru nu mai puțin de două zile.

„Doctorii cred că am coloana strâmbă din cauza greutăţii părului meu. Mai mult, există oameni care spun că o să mi se rupă gâtul la un moment şi voi ajunge să am spasme şi să fiu paralizată.”, a declarat femeia.

stiridinlume.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *