Astăzi 19 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 17:58
Abonamente
 
 
 

Frumusețe 23 August 2016, ora 08:41

Cum scapi de punctele negre de pe nas cu lapte şi gelatină

Marime Font

Ştiai că poţi să elimini punctele negre cu ingrediente simple precum lapte şi gelatină? În loc să cumperi benzi sau alte produse scumpe pentru îndepărtarea punctelor negre, poţi scapă de acestea cu ajutorul unor remedii simple naturale, care nu îţi vor afecta tenul în mod negativ. 

Tot ce trebuie să faci este să pui într-un bol care poate fi introdus în cuptorul cu microunde o lingură de lapte şi o lingură genatina. Amestecă foarte bine şi pune vasul în cuptor până ce se formează un lichid vâscos. Nu ar trebui să dureze mai mult de 15-20 de secunde. Lasă amestecul să se răcească şi cu ajutorul unei pensule de machiaj întinde-l pe toată suprafaţă nasului, dar şi pe alte zone în care au apărut puncte negre. Lasă această masca să se usuce timp de 10-15 minute şi apoi indeparteaz-o cu grijă. Pielea ta va rămâne mai catifelată că niciodată şi porii foarte curaţi.

Nu ai lapte şi gelatină? Fă o pastă din bicarbonat de sodiu şi apă şi masează-ţi nasul şi zonele cu probleme cu ea. Asigura-te că apă nu este foarte rece şi foloseşte acest remediu după ce ai ieşit din dus, când porii pielii sunt încă deschişi. Îţi va fi mult mai uşor să te cureţi în profunzime şi să îndepărtezi absolut toate impurităţile. Nu uită să te speli foarte bine cu apă călduţă şi să aplici o crema intens hidratantă. Nu folosi acest remediu dacă ai pielea sensibilă.Ai putea apela în schimb la combinaţie de lapte şi crema de gălbenele. Cu ajutorul unei dischete demachiante şterge-ţi bine nasul cu lapte, timp de 2-3 minute. Acoperă apoi zona cu un strat gros de crema de gălbenele şi las-o să acţioneze peste noapte. Dimineaţă spală-te bine cu apă caldă şi vei rămâne uimită! Toate punctele negre dispar că prin minune. 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md