Astăzi 19 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 08:20
Abonamente
 
 
 

Frumusețe 24 Martie 2017, ora 07:20

Cum te ajută roşia să scapi de cicatricile lăsate de acnee

Marime Font

Roşiile te pot ajută să scapi de cicatricile lăsate de acnee. Datorită vitaminei A, vitaminei C şi antioxidanţilor, acest aliment este indicat în tratamentele de înfrumuseţare. Mai mult, roşiile ajută celulele să se regenereze şi reduc excesul de sebum. Antioxidanţii din roşii întineresc pielea şi îi redau sănătatea. Află cum poţi folosi alimentul pentru a înlătura cicatricile lăsate pe piele de acnee. 

Roşiile pot fi folosite pentru a înlătura cicatricile de pe piele lăsate de acnee
Roşiile conţin şi licopen. Acesta este motivul pentru care alimentul te ajută să scapi de acele cicatrici supărătoare. Pentru a avea efect, tratamentul trebuie urmat timp de 12 săptămâni. Ce trebuie să faci?

Una dintre cele mai bune metode prin care poţi elimina cicatricile este să aplici roşia direct pe piele. Ia o roşie. După ce o speli, o vei tăia în cinci felii. După aceea, pune-le pe pielea afectată şi lasă-le să acţioneze timp de 20 de minute. Apoi te poţi clăti cu apă rece pentru a îndepărta sucul roşiei de pe piele. Apoi îţi ştergi faţă cu un prospo curat. Urmează acest tratament penrtu 12 săptămâni pentru a vedea rezultatele.Mai există şi o altă metroda. Ia o rasie. În partea de sus a roşiei vei face un X cu ajutorul unui cuţit. După aceea o vei pune în apă fierbinte pentru un minut. Apoi îndepărtează coajă alimentului şi seminţele. Zdrobeşte ceea ce rămâne din roşie până vei obţine o pastă pe care o vei aplică pe faţă. Lasă-o să acţioneze timp de o ora, după care îţi poţi clăti faţă.


După ce aplici masca din roşie, poţi folosi o crema hidratantă, dar care să nu conţină ulei. Înainte de a încerca acest tramanet, verifică dacă ai vreo alergie. De asemenea, ai grijă să nu îl foloseşti mai mult decât este necesar, pentru că altfel pot să apară iritatiile, pielea ţi se poate usca.

Roşia poate fi inclusă şi în alimentaţie, pentru că aduce mai multe beneficii organismului. O poţi folosi când faci salată sau diverse feluri de mâncare. 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 08:04

Semnificaţii istorice pentru 18 septembrie / 1923 - S-a născut Regina Ana, soţia Regelui Mihai al României

Semnificaţii istorice pentru 18 septembrie / 1923 - S-a născut Regina Ana, soţia Regelui Mihai al României Foto: Mediafax.ro/Afp

1970 - A murit, la doar 28 de ani, Jimi Hendrix, considerat unul dintre cei mai mari chitarişti rock din lume. Stilul său de a cânta la chitara electrică a influenţat majoritatea chitariştilor moderni. În 2003 a fost numit de revista Rolling Stone „Cel mai mare chitarist al...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 10 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

27 de ani

A mai trecut un an de la declararea independenței. Unii dintre noi au sărbătorit, au ţinut discursuri, au dansat, au mers la concerte. De parcă totul ar fi fost minunat. 27 de ani de dezamăgiri.

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md