Eveniment

De 1 iunie Victoriabank a sărbătorit alături de Maria Afanas bucuria de a merge

În urmă cu un an, cu suportul Victoriabank și a clienților deținători de carduri „Eu ajut copiii!”, Maria Afanas a suportat prima operație realizată la membrele inferioare, în rezultatul căreia acum Maria se poate deplasa de sine stătător. 

De „Ziua Internaţională a Copilului”, cei 30 de copiii, discipoli ai Centrului de plasament, s-au bucurat de cadouri personalizate, dulciuri și fructe. Cu multă distracție și voie bună au venit și actorii teatrului Licurici, care au încântat micuții cu cele mai hazlii și dragi personaje din povestea „Capra cu trei iezi”. Timp de o oră sala de festivităţi a Centrului de plasament a fost transformată în scenă de poveste, iar copiii au îndrăgit personajele încă din primele minute ale scenetei.
“Astăzi, putem să ne mândrim cu performanţe mari, şi să susţinem ferm că am reuşit să atingem acele rezultate frumoase, despre care vorbeam acum un an, la lansarea cardului de caritate "Eu ajut copiii!". Împreună cu clienţii Victoriabank, utilizatorii cardului "Eu ajut copiii!", am reuşit să aducem fericire în sufletul Mariei, şi să-i îndeplinim visul – cel de a merge. Un gest atât de mic, din partea unui număr însemnat de clienţi, a schimbat viaţa unui copil spre bine. Lansarea cardului "Eu ajut copiii!" – este una dintre acţiunile iniţiate în cadrul programului de responsabilitate social-corporativă "Deschide uşile spre viitor", datorită căruia, împreună cu clienţii băncii, aducem bucurii copiilor neajutoraţi, care au cel mai mult nevoie de atenția și căldura noastră.” a enunţat Daniela Donţu, şef-secţie publicitate şi relaţii publice BC „Victoriabank” S.A.

La rândul său, Maria Jechiu, directorul centrului, a ținut să mulțumească Victoriabank pentru sărbătorea pe care au organizat-o copiilor, și clienţilor băncii pentru grija acordată şi implicare în soluţionarea cazului Mariei. “Sunteți bineveniți oricând. Iar copiii Vă știu deja de prieteni și învaţă cu entuziasm diverse poezii şi cântece, din dorinţa de a Vă surprinde plăcut” a mai adăugat Dna. Maria.
Colaborarea Victoriabank cu Centrul Municipal de Zi și de Plasament pentru Copiii de Vârstă Fragedă și Familie a început pe 10 februarie 2012 odată cu lansarea cardului de caritate „Eu Ajut Copiii!”. Atunci, Maria Afanas, suferea de contracturi la ambele membre inferioare şi avea nevoie de mai multe operaţii pentru a putea merge de sine stătător. Prima operaţie însoţită de un tratament riguros, a decurs cu succes. În timpul apropiat, urmează să fie supusă încă unei intervenţii chirurgicale care, conform predicţiei medicilor ar trebui să-i aducă însănătoşire.

Cardul de caritate „Eu Ajut Copiii” face parte dintr-un amplu program de responsabilitate social-corporativă „Deschide ușile spre viitor”, lansat în anul 2010, de „Ziua Cunoştinţelor”. Deţinătorii acestui card, la fiecare plată cu cardul, donează câte 1 leu în fondul de caritate, iar la finalul fiecărei campanii Victoriabank dublează suma acumulată.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *