Social

De 8 martie, Pasha Parfeny & Alex Calancea Band vor aduce primăvara la Shopping MallDova

Firea romantică a artistului şi piesele de dragoste vor încălzi inimile tuturor vizitatorilor centrului comercial începînd cu ora 18:00.
După concert, fanii sunt aşteptaţi la o sesiune foto cu artiştii, iar doamnele vor putea primi în dar cîte o floare chiar din mîinile lor.

Pe 8 martie, la 17:00, la parterul mall-ului vor avea loc concursuri în cadrul cărora vor putea fi cîştigate premii valoroase oferite de salonul de frumuseţe Gloss Beauty Studio.

Pentru domnii care vor dori să-şi surprindă plăcut soţiile, iubitele, fiicele şi mamele, la parterul Shopping MallDova a fost amplasat un tîrg unde pot găsi cele mai originale cadouri: bijuterii, felicitări, jucării, eşarfe şi compoziţii floristice. Meşterii populari îşi vor expune lucrările din 3 martie pînă pe 8 martie.

În perioada 28 februarie – 28 martie, Shopping MallDova organizează o tombolă de primăvară. Cumpărînd în valoare de 300 lei, poţi participa la tombola „Noile colecţii aduc primăvara la Shopping MallDova” şi ai ocazia să cîştigi 4 tablete iPad, 2 LED-uri, cadouri şi abonamente oferite de către salonul de frumuseţe Gloss Beauty Studio şi marele premiu – o zi specială în care Shopping MallDova te răsfaţă! Timp de o zi întreagă, împreună cu perechea vei putea lua micul dejun, prînzul şi o cină romantică la unul din restaurantele din mall iar între mese, un stilist profesionist te va ajuta să-ţi alegi ţinuta perfectă pentru tine şi partenerul care te va însoţi. Pentru un look desăvîrşit salonul Gloss Beauty Studio îţi va fi la dispoziţie!

Întîmpină primăvara cu Shopping MallDova!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *