Economie

De Ziua Profesorilor – Credite cu dobânda O% de la Victoriabank

Promoţia a fost lansată de Victoriabank cu ocazia Zilei Profesorului, şi cuprinde toate tipurile de credite la cardul salarial. Prin această acţiune, Victoriabank îşi exprimă profundul respect pentru toate cadrele didactice din învățământ, mulţumind pedagogii pentru aportul adus dezvoltării unei generaţii culte şi bine instruite.

În perioada promoţiei, pentru profesori, creditele de tipul overdraft sancţionat, linia de credit revolving, linia de credit Victoria Consum în baza produsului „Card Salary Plus” au o rată a dobânzii de 0% anual. Beneficiarii promoţiei, în cazul insuficienţei de mijloace în contul de card personal, pot lua credit de la 1 până la 10 salarii medii lunare pentru a acoperi cheltuielile neprevăzute.

Mai mult, beneficiarii liniilor de creditare în baza produsului „Card Salary Plus”, primesc banii din credit pe contul de card, achitarea datoriei se face din contul banilor de pe cardul salarial, fără a fi necesar de specificat scopul creditului şi de oferit documente suplimentare. În acelaşi timp, graficul de rambursare permite planificarea şi eşantionarea exactă a cheltuielilor. Aceste avantaje reduc considerabil vizitele la bancă.

Victoriabank aduce sincere felicitări tuturor profesorilor cu ocazia zilei lor profesionale.

„În acest fel ţinem să Vă mulţumim pentru munca responsabilă şi dăruirea cu care educaţi noua generaţie. Dvs. sunteţi cei care dezvoltaţi capacităţi intelectuale ale societăţii noastre. Această promoţie a Victoriabank vine să demonstreze încă o dată că ţinem cu tot dinadinsul să contribuim la succesul şi prosperarea Dvs. Urăm în acest fel tuturor profesorilor prosperare, verticalitate, bucurie de la discipoli şi noi realizări în munca lor nobilă”, a menţionat Dl. Vladimir Stovbun, director Direcţia Carduri bancare Victoriabank.

Anterior, Victoriabank a lansat o promoţie asemănătoare pentru lucrătorii medicali şi farmacişti, de asemenea, de ziua lor profesională. Această atenţie din partea băncii pentru toate categoriile de salariaţi din domeniile de care depinde dezvoltarea societăţii va continua şi în perioada următoare. Victoriabank şi-a propus să sprijine pe toţi cei care au un aport mare în consolidarea şi dezvoltarea societăţii, având încredere în succesul fiecăruia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *