Atitudini

Demodat

Este doar o închipuire adolescentină, o joacă a percepţiilor şi a impresiei că ţi-ai găsit jumătatea. Am aruncat acele vorbe la gunoi imediat ce au fost rostite. Nu credeam o secundă că aşa ceva ar putea fi adevărat. Încep să mă îndoiesc…

Modul în care percepeam femeia în timpul liceului şi facultăţii diferă fundamental de cum o percep astăzi, cu job şi câteva fire albe în barbă. Pe atunci, mă limitam la aspectul fizic, la cum mă ţinea de mână şi la cât de mult mă plăcea. Acum, lista pe care o am de bifat în minte este cu mult mai lungă şi profundă. Deşi aceasta există, îmi doresc să găsesc sau să mă găsească o femeie capabilă să o transforme în cenuşă, să nu mai conteze pentru mine nimic din ce am pus pe ea.

Cineva drag mie se va căsători cu un om la care doar ţine, conştientă fiind că nu va mai iubi niciodată, aşa cum a făcut-o în adolescenţă. Am condamnat-o, iniţial, dar presimt că-i voi călca pe urme. Încep să-mi pierd speranţa că voi găsi vreodată ceea ce-mi doresc atât de mult. E posibil ca pretenţiile mele să fie exagerate pentru Societatea în care trăim astăzi. Poate sunt demodat, la doar douăzeci şi şapte de ani.

petru@umbluliber.com
www.umbluliber.com

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *