Actualitate

Deputat PAS: Dodon este disperat

Dodon a fost nevoit să-și înceapă campania prematur. Dovada este torentul de minciuni și mizerii mediatice aruncate de televiziunile plătite din sacoșele și gențile pline cu bani, provenite din miliardul furat. Astfel, în încercarea disperată de a sustrage atenția de la ”culiokul” de sorginte criminală a lui Dodon (apropo, atât Dodon, cât și Plahotniuc și Iaralov, sunt pasibili de răspundere penală pentru corupere activă și pasivă), propaganda socialistă răspândește o veche știre falsă precum că Maia Sandu ar fi luat plicuri cu bani de la Șor.

Este un fals ordinar și o campanie de denigrare, or Maia Sandu nu a luat niciodată bani de la Șor sau de la altcineva.

Minciuna respectivă nu este nouă. Ea a fost pentru prima dată debitată de Șor la indicația lui Plahotniuc în vara anului 2018. Încă atunci Maia Sandu l-a acționat în judecată pe Șor pentru calomnie și defăimare. Decizia instanței pe acest caz încă nu este pronunțată (deoarece avocații lui Șor au tot încercat din motive de procedură să tergiverseze procesul), dar dosarul este la examinare în fond la Judecătoria Chișinău (pe durata stării de urgență nu au avut loc ședințe). Pe de altă parte, PAS și Maia Sandu au obținut câștiguri de cauză în alte două procese legate de Șor.

Îi voi propune Maiei Sandu să depună cereri prelabile față de toate portalurile afiliate PSRM care debitează minciunile penalilor Șor și Plahotniuc. Și, ulterior, să mergem în judecată împotriva lor. Propaganda socialistă este una foarte dură, de aceea, dacă nu luptăm cu ea de pe acum, ne va fi mai greu să câștigăm alegerile prezidențiale.

Pe final. Dodon este disperat. Fiindcă i-a căzut definitiv ratingul. Iar cu ratingul micuț este aproape de mititica…

Igor Litvinenco / https://www.facebook.com 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *