Actualitate

Dieta ketogenică a ajutat o femeie să slăbească 40 de kg, fără efort fizic

Shannon Anderson, în vârstă de 26 de ani, din Noua Zeelandă, avea, în urmă cu doi ani, 115 kilograme.

Mamă a trei copii, aceasta a spus pentru FEMAIL că a încercat în mai multe rânduri să ţină o dietă, dar nu a funcţionat nimic, iar acest lucru i-a afectat încrederea în propria persoană.

Acesta a mărturist că se învinovăţea tot timpul pentru felul în care arăta şi a realizat că asta avea un efect asupra copiilor, în special asupra fiicei sale, care avea cinci ani atunci.

“Eram îngrijorată în legătură cu faptul că aş putea avea un impact negativ asupra fiicei mele, pentru că auzea că mă plângeam de felul în care arătam”, a explicat aceasta. “Încercam haine, mă uitam în oglindă şi îmi spuneam: << Nu pot să port asta, sunt prea grasă >>”, a mai spus Shannon.

Dorinţa da a fi un model pentru fiica ei, a ajutat-o să ducă o viaţă mai sănătoasă.

“Fiica mea nu trebuie să crească gândindu-se că este grasă”, a spus Shannon.

Înainte să găsească dieta ketogenică, mama în vârstă de 26 de ani s-a chinuit să găsească o dietă care să o ajute pe termen lung.

Aceasta s-a hotărât să încerce această dietă după ce verişoara sa, care avea aceeaşi construcţie fizică precum ea, a slăbit cu ajutorul dietei ketogenice.

“După o lună (cu dieta ketogenică), nu am văzut nicio schimbare şi eram pregătită să renunţ”, a spus aceasta. “Dar soţul meu m-a convins să continui, pentru că el vedea schimbările, chiar dacă eu nu le vedeam”.

“Apoi, într-o zi, m-am îmbrăcat cu o pereche de pantaloni care au căzut de pe mine şi am realizat că dieta funcţionează”, a mai spus Shannon.

Ce este Dieta Keto?

Dieta “Keto”, cum este cunoscută, încurajează corpul să ardă grăsimi printr-un consum scăzut de carbohidraţi şi un consum ridicat de grăsimi. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *