Actualitate

Dodon dă de pământ cu Usatîi: Este un “idiot util” şi îşi joacă bine acest rol

Igor Dodon a precizat că, în prezent, Renato Usatîi “este folosit de euro-unionişti” împotriva Partidului Socialiştilor.

“Despre Usatîi putem spune că este un politician cu o responsabilitate socială scăzută, folosit anterior de Plahotniuc împotriva lui Filat, iar apoi împotriva lui Dodon. Acum Usatîi este folosit de pro-unioniști împotriva flancului stâng. El este folosit ca un idiot util şi îşi joacă bine acest rol”, a declarat şeful statului.

Preşedintele ţării presupune că, ulterior, Renato Usatîi va coaliza cu Partidul Acţiune şi Solidaritate, condus de Maia Sandu, dar şi cu Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr, al lui Andrei Năstase.

“Usatîi îi înarmează pe euro-unioniști împotriva socialiștilor. Și veți vedea cum el își va juca rolul, pentru a rupe din voturile PSRM și, prin intermediul acestor voturi, va coaliza cu Maia Sandu și Andrei Năstase”, a mai spus Renato Usatîi.

Amintim că, anterior, fugarul Renato Usatîi, a declarat că nu va participa la alegerile parlamentare din această toamnă. Despre asta el a anunţat într-o intervenţie live pe o reţea de socializare. Usatîi s-a arătat deranjat de faptul că trebuie să vină la Chişinău pentru a se înregistra în cursă, însă din cauza faptului că este dat în căutare internațională, el nu vrea să revină în Moldova pentru că va fi imediat încătușat. Recent, acesta și-a schimbat din nou retorica și a promis susținătorilor săi că va participa la alegeri.

Timpul.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *