Actualitate

Donald Trump vrea ca unii americani să primească IMEDIAT 1000 de dolari pentru atenuarea şocului economic provocat de criza coronavirusului

Secretarul Trezoreriei SUA, Steven Mnuchin, care a participat la un briefing de presă susţinut de Trump la Casa Albă, a spus că discută cu liderii din Congres un plan de a trimite imediat cecuri americanilor dizlocaţi din cauza epidemiei. Trump a spus că unii americani ar putea primi 1.000 de dolari.

Trump a mai spus că problemele economice vor fi dificile pe termen scurt, dar că economia îşi va reveni.

”Vom câştiga şi cred că vom câştiga mai repede decât cred oamenii, aşa sper”, a spus Trump, înconjurat de principalii săi consilieri pentru criza coronavirusului.

Vicepreşedintele Mike Pence a spus că guvernul cere companiilor de construcţii să doneze măşti N95 spitalelor locale şi să nu mai cumpere măşti, pentru a ajuta medicii.

Pence a spus că Corpul de Ingineri al Armatei poate instala rapid spitale pentru a ajuta la gestionarea fluxului de pacienţi care au contractat coronavirusul. Trump a arătat că analizează unde ar putea fi necesare aceste spitale.

Preşedintele a cerut luni americanilor să lucreze de la distanţă în următoarele 15 zile, pentru a încetini răspândirea coronavirusului, prin evitarea locurilor aglomerate şi rămânerea în locuinţe cea mai mare parte a timpului.

Trump a cerut americanilor să nu călătorească şi a spus că nu exclude restricţionarea deplasărilor în anumite regiuni ale ţării. El a spus că americanii ar trebui ”să se bucure de propria cameră de zi”.
 
https://www.news.ro/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *