Actualitate

Dramă pe litoralul românesc. Un bărbat a salvat doi copii, apoi a dispărut în mare

Potrivit ISU Dobrogea, doi copii au fost salvați de la înec de un bărbat. Acesta a intrat după ei în mare și nu a mai reușit să iasă. Copii au primit primul ajutor de la echipajele SMURD. De asistență medicală a avut nevoie și mama copiilor, în urma unui atac de panică.

Bărbatul dispărut în mare are 36 de ani și este din județul Dâmbovița. Marea este agitată, cu valuri mari și este arborat steagul roșu pe plaja din Olimp.

Cu o zi înainte, tot după-amiază, s-au înecat 6 oameni pe litoral, notează Adevarul. Patru băieţi de 17-18 ani, dintre care 2 fraţi, au fost luaţi de mare la Mamaia, un bărbat de 35 ani la Eforie şi unul de 54 ani la Olimp. Fraţii din Mamaia şi bărbatul din Olimp au murit.

Fostul premier Victor Ponta a dat de înțeles că bărbatul care a dispărut în mare ar fi coleg de partid.

”Suntem toti socati si devastati din cauza tragediei care a avut loc azi la Olimp / suntem alaturi de familia si prietenii colegului nostru cu adevarat erou – care azi si-a sacrificat viata pentru a salva doi copii ( nu erau copiii sai nici macar nu ii cunostea – pur si simplu i-a vazut in pericol si, alaturi de Octavian , un alt coleg al nostru la fel de curajos, le-a sarit in ajutor)!

Am anulat imediat toate evenimentele pe care le mai aveam programate in cadrul Scolii de Vara a tinerilor ProRomania / ne dorim ca Dumnezeu sa il primeasca pe colegul nostru erou – si noi toti sa invatam ce este bun din sacrificiul lui!”, a scris Ponta pe Facebook.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *