Fotbal

Echipa de fotbal a Suediei soseşte azi la Chişinău

Avionul cu cei 21 de jucători suedezi va ateriza astăzi la Aeroportul Internaţional Chişinău la ora 14. 45. Ei vor fi cazaţi într-un hotel din inima capitalei. Intriga principală este dacă în meciul de mâine va juca şi "vedeta" fotbalului acestei ţări scandinave, Zlatan Ibrohimovici. Potrivit serviciului de presă al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal,numele lui figurează pe listă. Pe de altă parte, antrenorul echipei de la Stockholm, Erik Hamren, a declarat ieri pentru agenţia Reuters că atacantul va rămâne acasă din cauza unei traume la gleznă. 

Meciul Moldova-Suedia nu va fi nici pe departe unul formal pentru ambele echipe. Deşi Suedia se află pe locul doi în grupa E, o victorie sigură i-ar consolida poziţia. Însă băieţii lui Gabi Balint au demonstrat că nu vor ceda uşor. Jucătorii noştri au pierdut la limită (0-1) cu favorita grupei, Olanda, au marcat goluri frumoase în meciurile de la Budapesta şi Solna şi nu au permis ca rivalii să se simtă lejer pe teren.  Dacă ar învinge, R. Moldova va avea acelaşi număr de puncte cu Ungaria şi Suedia. De acest lucru sunt conştienţi şi microbiştii care aşteaptă un meci de zile mari. Cel puţin, viteza cu care s-au vândut biletele acum o săptămână a arătat că tribunele stadionului Zimbru vor fi pline.

Meciul Moldova – Suedia de pe 3 iunie va fi condus de o brigada de arbitri din Anglia in urmatoarea componenta: Andre Marriner – arbitru la centru, ajutat de arbitrii asistenti Peter Kirkup si Stephen Child. Al 4-lea oficial va fi Stuart Attwell. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *