Economie

Economiseşte şi câştigă premii o săptămână întreagă cu Victoriabank

 Cu ocazia acestui eveniment, Victoriabank propune un depozit nou şi organizează o tombolă pentru toţi clienţii săi. Astfel, persoanele fizice care vor deschide, în perioada 31 octombrie – 5 noiembrie 2011, orice tip de depozit oferit de Victoriabank, inclusiv noul depozit „Săptămâna Economisirilor”, sunt înscrişi automat la o tombolă şi pot câştiga unul din cele 100 premii oferite de Victoriabank. „Am hotărât, alături de

Comunitatea bancară din Republica Moldova, să sărbătorim Ziua Internaţională a Economisirilor oferindu-le cetăţenilor un depozit avantajos care i-ar ajuta să facă economii şi să câștige de pe urma lor, astfel promovând cultura economisirii pentru un viitor sigur şi stabil”, a declarat Directorul Direcţiei Trezorerie, Dl. Alexandru Cumatrenco.

Depozitul „Săptămâna Economisirilor” poate fi deschis pentru un termen de 2 luni cu un sold minim în cont de 1000 de lei sau 100 USD/EUR. Dobânda pentru depozitele în lei este de 8% iar la cele în USD/EUR este de 2 %.

Ziua Internațională a Economisirilor este marcată în fiecare an la 31 octombrie în mai multe state ale lumii. Pentru prima dată această zi a fost marcată la 31 octombrie 1924, la Milano, în cadrul Primului Congres Internațional de Economii. La Chişinău, Ziua Internaţională a Economisirilor este sărbătorită de Comunitatea bancară din Republica Moldova, sub egida Asociației Băncilor din Moldova, al doilea an consecutiv.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *