Politică

Eurodeputatul român Siegfried Mureşan vine la Chişinău într-o vizită de două zile: ”Mă voi deplasa şi în Transnistria”

În cadrul vizitei în ţara noastră, Siegfried Mureşan va avea întâlniri cu ministrul Finanțelor, Anatol Arapu, cu ministrul Justiției, Vladimir Grosu, cu președintele PLDM, Vlad Filat, precum și cu șeful Delegației UE în Republica Moldova, Pirkka Tapiola.

De asemenea, acesta va vorbi în fața studenților de la Academia de Studii Economie din Moldova. Ulterior, eurodeputatul român se va deplasa în Transnistria pentru o vizită la liceul de limbă română din Dubăsari.

”Mâine vin la Chișinău unde mă așteaptă două zile pline. Voi avea întâlniri cu ministrul Finanțelor, Anatol Arapu, cu ministrul Justiției, Vladimir Grosu, cu președintele PLDM, Vlad Filat, precum și cu șeful Delegației UE în Republica Moldova, Pirkka Tapiola; voi vorbi în fața studenților de la Academia de Studii Economie din Moldova și mă voi deplasa în Transnistria pentru o vizită la liceul de limbă română din Dubăsari. În timpul rămas, voi avea o serie de interviuri în presa locală. Aștept cu plăcere cele două zile. Vă voi ține la curent cu tot ce se întâmplă la Chișinău pe pagina de Facebook”, a scris politicianul pe site-ul de socializare.

sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *