Actualitate

Familiile care au suferit în urma incendiului din sectorul Buiucani în acest weekend, vor primi ajutor financiar

Potrivit primarului, cel mai mare apartament a fost de 25 de metri pătrați și a costat 19 mii de euro, iar pe lângă această sumă, fiecare familie va primi surse financiare pentru procurarea altor lucruri din interior.

„Fiecare familie din cele 20 va primi suma pentru apartamentul care a ars. Mai exact, vor primi suma investită anterior pentru procurarea apartamentului. Vom rambursa această sumă fiecărie familii. La această sumă vom adăuga câte 50 de mii de lei pentru alte lucruri”.

Oamenii care au avut de suferit în urma incendiului, vor putea fi susținuți și de alți cetățeni care vor avea ocazia să doneze pe un cont bancar. 

Amintim că, la data de 23 octombrie curent, mansarda unui bloc de locuit din Capitală a luat foc. Cazul a avut loc pe strada Ion Pelivan din sectorul Buiucani. Focul a izbucnit în interiorul unui apartament de la etajul 6 cu răspândire spre mansarda blocului de locuit, iar mai multe echipaje de salvatori și pompieri au venit la fața locului pentru a lupta cu flăcările violente.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *