Horoscop

Fecioarele au prea multe invitaţii în oraş pentru a şti pe care să o aleagă

Berbec
Te asteapta o zi cam dificila din punct de vedere psihic. Stresul si volumul mare de munca si-au spus cuvantul asupra ta si simti ca nu mai ai putere sa continui tot ceea ce ai de facut. Ar fi bine sa iti o pauza ca sa iti incarci bateriile pentru a nu ajunge intr-un punct critic. Familia si prietenii trebuie sa fie alaturi de tine si sa iti ofere ajutorul pentru a depasi momentele grele.

Taur
Ai primit o veste din partea unei institutii si acum faci tot posibilul pentru a pune ordine in acte. Poate fi vorba despre o achizitie speciala. Ai mare grija cand vine momentul sa semnezi ceva si citeste bine inainte tot ceea ce ai in fata. Din punct de vedere sentimental va avea loc o schimbare in relatia cu partenerul de viata.

Gemeni
Desi toata lumea iti spune ce sa faci si iti da sfaturi, incearca sa iei singur o decizie daca de aceasta depinde viitorul tau. Nici parintii, nici fratii si nici prietenii nu stiu mai bine ca tine ce este in avantajul tau. Nu te grabi sa dai un raspuns final si intereseaza-te de toate optiunile pe care le ai.

Rac
Situatia financiara va fi ceva mai buna decat in ultimele luni si astfel vei avea ocazia sa faci anumite achizitii pe care pana acum nu ti le-ai permis. Desi crezi ca toate acestea iti sunt necesare, incearca sa cumperi doar ceea ce iti trebuie pentru a evita sa arunci cu banii pe fereastra.

Leu
In cazul in care lucrezi in comert evita sa inchei contracte astazi. Daca munca ta presupune activitate intelectuala, astazi vei avea parte de momente foarte bune si discutii constructive. O persoana cu o functie inalta te va remarca si va incerca ca pe viitor sa iti ofere tie proiectele serioase. Acest lucru te va face sa ai mai multa incredere in propria persoana si propriile tale forte.

Fecioara
Primesti cateva invitatii in oras si te enervezi ca habar nu ai careia sa ii dai curs. In plus, s-au trezit toti ca vor sa te vada acum cand in urma cu cateva zile te plictiseai in casa si nimeni nu raspundea la telefon. Ar fi bine sa dai un raspuns cat mai repede, daca nu vrei ca ceilalti sa creada ca vei refuza si sa isi faca alte planuri, ajungand sa stai din nou singur acasa.

Balanta
Dispui de putin timp liber si acum este un moment bun sa te ocupi de cateva sarcini mai vechi pe care le-ai pus deoparte deoarece altele erau urgente. Cel mai bun moment al zilei va fi seara, insa ceea ce se va intampla nu va avea legatura cu viata profesionala.

Scorpion
Te simti stresat si ai impresia ca esti strans cu usa. Nici macar noaptea nu te poti odihni bine. Asta se intampla fie din cauza faptului ca te simti vinovat de ceva, fie ca o sarcina de la locul de munca este mult prea grea si ai impresia ca nu vei reusi sa o termini cu bine la timp.

Sagetator
O persoana apropiata iti cere ajutorul intr-o problema destul de serioasa si vei lasa totul deoparte pentru a te ocupa de acest aspect. Chiar si partenerul de viata te sustine si face tot posibilul pentru a-ti prelua din sarcini pentru ca tu sa te poti ocupa de problema amicului.

Capricorn
Esti foarte agitat si atunci cand te simti asa cel mai bine te simti dupa o discutie linistita cu partenerul de viata. Asa trebuie sa faci si acum ca sa reusesti sa depasesti aceasta perioada dificila. Din fericire, spre seara vei reusi sa depasesti aceste momente grele.

Varsator
Esti o persona ambitioasa si atunci cand cineva iti spune sa renunti ca nu vei reusi faci tot posibilul ca sa ii demonstrezi ca s-a inselat. Asta o sa faci si astazi si pe seara te vei simti foarte bine cand o sa vezi ca persoana respectiva nu mai are cuvinte cand o sa vada ca ai facut tot ceea ce ti-ai pus in cap.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *