Actualitate

Florin Călinescu, comentarii acide la adresa Vioricăi Dăncilă

Proaspăt intrat în politică, Florin Călinescu spune că Viorica Dăncilă, care este președintele PSD, a promis că va demisiona de la conducerea partidului în cazul în care nu câştige alegerile prezidenţiale din noiembrie pentru a evita să fie „halită” de social-democraţi.

„D-na premier şi-a servit singură la plasă o profeţie. A spus: intru în cursa prezidenţială şi, dacă pierd, îmi dau demisia. Eu cred că ea mai aşteaptă 2-3 luni să îşi mai ia niste broşe, nişte rochiţe, să mai vadă nişte locuri. Şi nu va câştiga. Şi atunci îşi dă demisia: hai, bărbate, mergem la film. Pentru ea, prim-ministrăreala unei ţări e ca la coafeză, îi zice: mai un pic de aici, mai ia-mă pe la spate”, a spus Florin Călinescu, la Digi24.

„D-na premier este ca la şah, a halit partidul lui Dragnea într-o secundă, dar aligatorii stau în întuneric şi pândesc glezna actualului preşedinte. A pus căpăstru pe ei, a obţinut preşedinţia partidului, candidează la preşedinţia României stârnind nişte vâltori mici la început, şi l-a urcat pe Tăriceanu în cap şi a zis: nu, tată, eu candidez”, a continuat actorul.

Este posibil ca Dăncilă să nu câștige alegerile „și atunci partidul o halește”. „Toți cei care au candidat și nu au câștigat au fost haliți. Mormolocii devin crocodili. Și ea zice: nu stau să mă mâncați voi, puilor, îmi dau demisia și plec la Govora. Ea mai are patru luni de zile cu mașină cu șofer, avea ea în Videle?”, a mai spus Florin Călinescu.

„Doamna Dăncilă cred că s-a uitat prea mult la desene animate, la Ţestoasele Ninja. Verzii nu vor susţine niciodată PSD-ul”, a conchis Călinescu.

Florin Călinescu a anunțat la postul de televiziune Digi24 că a intrat în politică. Celebrul actor a înființat Partidul Verde, este președintele formațiunii politice și spune că este în căutarea tinerilor pe care dorește să-i crească. „Partidul Verde nu e stânga, nu e de centru stânga și nu va face niciodată vreo alianță cu PSD”, a declarat Călinescu.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *