Actualitate

FOTO. 4 culori pe care trebuie să le ai neapărat în garderoba ta

1. Albastru închis

Albastru cobalt, electro sau albastru Yves Klein – există multe nume pentru această culoare, dar, pentru a te îndrăgosti de ea odată pentru totdeauna, nu trebuie să le cunoști pe toate. Un lucru îl știm sigur – această culoare deosebită și nobilă va rămâne cu noi, mai mult timp. Cel puțin în următoarele câteva luni.

2. Liliac ambivalent

Este o culoare la modă și nespus de frumoasă, îți recomandăm să o porți cu galben strălucitor în noul sezon, așa cum a lăsat-o moștenire Institutul Pantone. Totodată, te sfătuim să cauți inspirație de la vedetele de street style și de la influencerii de modă. Este o culoare atemporală, care nu s-a demodat, ci și-a schimbat doar nuanțele.

3. Verde – smarald

Se pare că designerii nu au renunțat încă la culoarea principală a sezonului trecut de primăvară – vară și pot fi înțeleși. Într-adevăr, este dificil să ignori această nuanță uimitoare de verde, care, literalmente, îți dă multă energie. Apropo, s-a dovedit că acesta are un efect calmant asupra ochilor.

4. Stacojiu

O culoare mereu potrivită. În acest sezon, designerii votează, aproape în unanimitate, pentru lookuri în nuanțe de roșu pur, iar Jacquemus sugerează combinarea acestuia cu fuchsia.

Sursa bazaar.ru

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *