Actualitate

Fotografii cu Michael Schumacher în comă, scoase la vânzare pentru 1 milion de lire sterline

Deși familia pilotului german s-a străduit să mențină în secret starea de sănătate a acestuia, se pare că o persoană din anturajul lui Michael Schumacher a reușit să încalce protocolul impus și să realizeze mai multe fotografii înfățișându-l pe fostul pilot Formula 1 într-o stare precară de sănătate.

Potrivit The Mirror, aceste fotografii și înregistrări realizate la reședința familiei de la Geneva au fost scoase la vânzare pentru 1 milion de lire sterline. Deocamdată acestea nu au fost făcute publice, iar familia fostului pilot au acționat rapid, reclamând încălcarea dreptului la intimitate.

Persoana care a reușit să îl fotografieze pe Michael Schumacher 1 este încă anonimă. În cazul în care va fi prins, acțiunile sale ar putea avea consecințe grave. Recent, soţia sa a oferit câteva informaţii referitoare la sănătatea pilotului: ”Marile lucruri încep cu paşi mici. Multe particule mici pot forma un uriaş mozaic”. ”Nu mai este persoana pe care o vedeam pe pista de Formula 1. Este un om complet diferit. Structura organică, musculară și scheletică este foarte alterată și deteriorată”, a spus recent neurochirurgul Nicola Acciari.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *