Sport

Galacticii au fost invinsi in Liga Campionilor

Echipa franceza Olympique Lyon a invins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (la pauza 0-0), formatia spaniola Real Madrid, intr-un meci din cadrul primului tur al optimilor de finala din Champions League, cel mai puternic turneu european intercluburi.

Unicul gol al meciului a fost inscris de mijlocasul gazdelor, Makoun, la inceputul reprizei secunde. Este de remarcat ca antrenorii ambelor echipe, Claude Puel si, respectiv, Manuel Pellegrini, au „aruncat” in lupta cei mai puternici jucatori. Echipa gazdelor a fost mult mai activa in compartimentul ofensiv si au obtinut logica, dar si periculoasa, luand in consideratie faptul, ca returul se va disputa pe terenul madrilenilor, in data de 10 martie.

Intr-un alt meci, formatia italiana AC Milan a pierdut, scor 2-3 (1-1), partida sustinuta acasa, in fata echipei engleze Manchester United.

Golurile oaspetilor au fost marcate de Scholes si Rooney (de doua ori), in vreme ce reusitele gazdelor apartin lui Ronaldinho si Seedorf.

In prelungirile intalnirii, arbitrul central al intalnirii, Olegario Benquerenca, l-a eliminat pe mijlocasul echipei din Manchester, Carrick, pentru cumul de cartonase galbene.

„Diavolii rosii” se pot considera cu un pas in sferturile de finala, deoarece avand o victorie in „buzunar”, vor disputa meciul-retur pe teren propriu.

Astazi se vor disputa alte doua meciuri din cadrul optimilor de finala: Porto – Arsenal Londra si Bayern – Fiorentina. Conform deciziei UEFA, celelalte patru meciuri se vor disputa saptamana viitoare, conform urmatorului program: Stuttgart – Barcelona, Olympiakos – Bordeaux, ?SKA Moscova – Sevilla si Inter Milano – Chelsea.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *