Astăzi 26 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 13:13
Abonamente

Film 25 Iulie 2017, ora 06:27

Game of Thrones a fost piratat de 90 de milioane de ori

Marime Font

Game of Thrones este cel mai popular fenomen cultural din ultimul deceniu, iar această performanță se datorează și piraților.

Cât timp va continua să fie difuzat pe micile ecran, Game of Thrones va continua să fie subiectul multor știri mai mult sau mai puțin măgulitoare pentru producători. La această oră mai avem 11 episoade până când se va termina serialul, iar cinci dintre ele vor fi difuzate în acest sezon, pe lângă cele două care au fost transmise deja. Din păcate, nu se știe încă data difuzării ultimului sezon format din doar șase episoade. Momentan, este foarte probabil să așteptăm până în 2019 pentru a vedea cum se încheie povestea personajelor preferate. 

Revenind însă la premiera sezonului șapte difuzată duminica trecută în Statele Unite, aceasta se pare că a depășit toate recordurile de piraterie. În principiu, ne așteptam ca interesul pentru noul sezon să fie foarte mare, dar nu credea nimeni că numărul total de vizionări ilegale va atinge pragul de 90 milioane.MUSO este o companie specializată pe analiza distribuției conținutului piratat online. Deși nu se știe dacă a fost sau nu angajată de HBO pentru stabilirea aceste valori, entitatea respectiva a publicat zilele trecute numărul de 90 de milioane în asociere cu primul episod de Game of Thrones din noul sezon. Ca referință, aproximativ 16 milioane de persoane au vizionat legal același episod, la TV, prin HBO Now sau HBO Go.

Cele 90 de milioane de vizionări ilegale au fost atinse de Game of Thrones prin intermediul platformei torrent, a site-urilor de streaming ilegal și a paginilor care facilitează descărcarea ilicită. Defalcând performanța de mai sus pe teritorii. Statele Unite se pare că se află pe primul loc cu 15,1 milioane de download-uri. Regatul Unite vine pe locul doi cu 6,2 milioane de descărcări, iar Germania este pe trei cu 4,9 milioane. In mod suspect, India este pe poziția a patra cu 4,3 milioane. Nu cred că se aștepta cineva ca indienii să empatizeze atât de tare cu aventurile din Westeros. Rămâne să așteptăm câteva zile pentru a vedea care vor fi statisticile pentru cel de-al doilea episod din acest sezon.

playtech.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 25 Septembrie 2018, ora: 23:44 de Ana Marchitan

ANCHETĂ /// Kievul a declanșat război în lumea ortodoxă Din editia print

ANCHETĂ /// Kievul a declanșat război în lumea ortodoxă

Rușii consideră că nu e timpul potrivit pentru acordarea autocefaliei Bisericii de la Kiev, în timp ce ucrainenii dau asigurări că numai așa se va face dreptate

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 26 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Râmătorii de sensuri

Totul e înspăimântător de simplu: când ne naștem, fiecăruia, Dumnezeu îi dă câte un Boț de lut, căruia noi îi zicem DESTIN, îi pune în față un CRONOMETRU, dă startul și în perioada de timp rezervată noi trebuie să reușim să modelăm ceva din el.

() Citeşte tot articolul

Editorial 24 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Unioniștii, alegerile și opoziția

Campania electorală pentru următoarele alegeri parlamentare în R. Moldova a început deja. Toate partidele își pregătesc armele pentru această luptă.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 24 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Republica Moldova cu o mână dă, cu alta lovește

Republica Moldova e un ceas cu rotițele stricate. Sau, mai degrabă, fiecare rotiță funcționează de capul ei. Iar dacă ele nu funcționează cum trebuie, nu avem nici oră, nu avem nici ceas. Moldova ca stat e de mult timp nefuncțională.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

 


Cele mai citite articole Timpul.md