Externe

Georgia se retrage de la Eurovision

Georgia si-a anuntat retragerea de la „Eurovision”, miercuri, dupa ce organizatorii rusi au respins melodia sa, care il ironizeaza pe premierul rus, Vladimir Putin.Anuntul a fost facut de catre Natia Uznadze, producatoare a televiziunii publice de la Tbilisi si coordonatoare a Georgiei la concurs „Am decis sa nu schimbam versurile melodiei si sa nu participam cu un alt cantec.

Nu vom merge la Moscova si nu vom lua parte la Eurovision 2009”, a declarat Uznadze. Ea a adaugat ca nu a primit explicatii din partea reprezentantilor Eurovision, referitor la respingerea cantecului. Melodia „We don’t want to put in” reprezinta un joc de cuvinte, care se poate interpreta ca Georgia nu-l vrea pe Putin. Producatorul formatiei Stephane and 3G, care urma sa reprezinte Georgia la concurs, Kakhaber Tsiskaridze, considera ca decizia de retragerea a fost luata in urma presiunilor facute de Rusia.
„Daca acest fapt este adevarat, e inacceptabil”, a declarat producatorul georgian.

Intre timp, organizatorii concursului acordasera Georgiei un ragaz pentru a schimba cantecul, sau versurile celui cu care doreau sa participe la „Eurovision”.

Ziar.com
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *