Politică

Ghimpu are dreptate că nu acceptă candidatura Veronicăi Bacalu

Mai mult, din felul cum aceasta este promovată de către premierul Vlad Filat se creează impresia că va fi o marionetă a lui. Declaraţia a fost făcută de către preşedintele Asociaţiei obşteşti „Moldova mea”, Feodor Ghelici, la o conferinţă de presă, transmite Info-Prim Neo.

Feodor Ghelici a atras atenţia la declaraţia lui Vlad Filat că Veronica Bacalu va veni la Chişinău doar dacă PL va accepta candidatura acesteia. „Vlad Filat parcă zice că el decide cine şi când să se întâlnească. E ca şi cum ai suna un tânăr şi-i spui că i-ai găsit mireasă, iar dacă el spune că vrea să o cunoască, îi ceri mai întâi să semneze acordul de căsnicie şi mai apoi, în noaptea nunţii, mireasa îşi va scoate vălul să o vadă şi el”, a spus ironic Feodor Ghelici.

Preşedintele „Moldova mea” spune că, pentru a fi acceptată de către deputaţi şi de societate, Veronica Bacalu trebuie să vină în ţară, să rostească un discurs, să-şi prezinte ideile despre viitorul acestui popor şi mai apoi să se decidă dacă poate sau nu să ocupe funcţia de preşedinte.

Unul dintre membri ai Asociaţiei „Moldova mea”, Igor Căldare, susţine că Mihai Ghimpu are tot dreptul să le reproşeze colegilor de alianţă că l-au scos din joc. „Dacă mai este ales şi un preşedinte marionetă, atunci Ghimpu va fi înlăturat de la guvernare”, a subliniat Căldare.

Reprezentanţii „Moldova mea” sunt de părere că insistenţele legate de candidatura Veronicăi Bacalu nu este altceva decât o tragere de timp. Igor Căldare a mai spus că Vlad Filat spune una, dar face cu totul altceva.

Preşedintele şi membrii Asociaţiei „Moldova mea” vor să cunoască dacă Veronica Bacalu are şi cetăţenia SUA, ţara în care locuieşte de mai mult timp.

Sursa: Info-prim.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *