Actualitate

Granturi mici pentru asociatiile de tineret

Ministerul Tineretului si Sportului va lansa in curand Programul de granturi mici, de la cinci mii pana la 35 mii de lei, destinat consolidarii sectorului non-guvernamental de tineret. Dosarele proiectelor vor fi receptionate incepand cu 22 februarie pana la 20 martie 2010. Sunt acceptate proiecte din intreaga republica, dar sunt incurajate proiectele ce includ activitati in afara municipiilor Chisinau si Balti.

„Prioritate se va acorda proiectelor care implica eforturi in promovarea solidaritatii si participarii tinerilor la edificarea societatii democratice, la dezvoltarea parteneriatelor locale si a cooperarii regionale”, spune Ion Cebanu, ministrul Tineretului si Sportului.

Proiectele trebuie sa vizeze si domeniile de dezvoltare a serviciilor sociale pentru tineri prin consolidarea Centrelor de resurse pentru tineret, facilitarea accesului tinerilor la piata muncii si sporirea incluziunii sociale, promovarea drepturilor omului, protectia mediului ambiant si promovarea modului sanatos de viata, mass-media de/pentru tineret.

Info-Prim Neo

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *