Actualitate

Horoscop 1 martie 2019. Poveste frumoasă de dragoste şi un cadou scump

Horoscop 1 martie 2019 Berbec
Berbecilor li se recomandă să îşi petreacă ziua relaxaţi, alături de persoane dragi. Lăsaţi problemele în spate, nu intraţi în conflicte, mai ales dacă nu vă privesc şi gândiţi-vă la planurile voastre de viitor. Există posibilitatea ca anumite oportunităţi să apară în calea voastră pe care nu ar trebui să le rataţi. Este o zi foarte bună, profitaţi de fiecare moment.

Horoscop 1 martie 2019 Taur
Taurii au parte de o zi grozavă. Cineva apropiat vouă vă va face o surpriză colosală. Nu vă veţi aştepta nicio clipă la acest rezultat. Iubirea pluteşte în aer, motiv pentru care s-ar putea să începeţi o frumoasă poveste de dragoste. În afaceri lucrurile merg bine, pot să stagneze uşor, dar e un lucru pozitiv, pentru că aveţi timpul necesar pentru a vă stabili priorităţile pentru viitor şi strategiile necesare pentru a avansa în plan profesional.

Horoscop 1 martie 2019 Gemeni
Gemenii sunt implicaţi în diferite activităţi şi evenimente. Aveţi ocazia de a face anumite schimbări benefice vouă şi de a vă reprofila. Poate în alt domeniu, ori poate veţi începe un nou hobby, cert este că viaţa voatră va lua o întorsătură imensă, dar ntr-un sens pozitiv. În ceea ce priveşte cariera, aşteptaţi-vă la o majorare de salariu ori la o avansare mult aşteptată.

Horoscop 1 martie 2019 Rac
Racii vor fi extrem de agitaţi astăzi. Călătorii scurte şi multe întâlniri. O rudă apropiată are nevoie de ajutorul tău şi eşti nevoit să te împarţi între profesie şi viaţa personală. Singura constantă care îţi dă putere să treci peste ziua de azi este relaţia cu partenerul de viaţă. Dacă eşti căsătorit, încearcă să petreci mai multi timp în compania soțului / soției.

Horoscop 1 martie 2019 Leu
Vineri, Leii vor să fie izolați de lumea exterioară. Vei deveni din ce în ce mai confuz, iar starea emoţională va fi influenţată de de un scandal domestic. După-amiaza, este probabil să ai noroc în afaceri sau să fii lăudat se şefi la locul de muncă. Există șansa să câștigi o loterie. În același timp, astrele îţi recomandă să fii cumpătat şi foarte atent la banii din portofel. Evită cheltuielile inutile.

Horoscop 1 martie 2019 Fecioară
Astăzi, Fecioarele trebuie să aibă grijă de propria lor bunăstare. Dacă lucrurile nu merg bine în afacerea în care eşti băgat, renunţă la ea. Ia-ţi câteva zile de concediu şi gândeşte-te la noi oportunităţi. Petrece timp cu familia și cu hobby-ul preferat. Poţi, de asemenea, să stai doar pe canapea și să te uiţi la filme. Nu vei regreta. Seara, vei primi veşti legate de o căsătorie sau o petrecere de logodnă.

Horoscop 1 martie 2019 Balanţă
Balanţele îşi vor petrece prima zi de primăvara a acestui an într-o atmosferă de iubire şi îngrijire universală. Astăzi veţi fi răsplătiţi pentru numeroasele ocazii în care v-aţi îngrijit ca persoanelor din jurul vostru să le fie şi să le meargă bine. De asemenea, astrele vă oferă, astăzi, numeroase idei inspirate cu ajutorul cărora puteţi obţine câştiguri importante, atât personale cât şi financiare.

Horoscop 1 martie 2019 Scorpion
Scorpionii vor fi, astăzi, foarte răsfăţaţi. Prima zi de primăvară vă va oferi o stare de optimism şi de visare, astfel că nu veţi face altceva decât să vă gândiţi la viitor şi la modul în care vă veţi petrece zilele călduroase ce vor urma. Pe plan profesional, este foarte important să analizaţi în mod obiectiv fiecare dintre ideile pe care le aveţi pentru a promova sau pentru a progresa în cadrul unui proiect. Pe plan personal, încercaţi să vă bucuraţi de viaţă, de faptul că îi aveţi pe toţi cei dragi aproape şi de iubirea persoanei alături de care v-aţi promis că veţi îmbătrâni.

Horoscop 1 martie 2019 Săgetător
Visele nativilor din Săgetător vor fi transpuse, astăzi, în realitate. Totuşi, există posibilitatea ca anumite circumstanţe nefavorabile să vă afecteze planurile. Nu vă stresaţi şi nu anulaţi totul. Încercaţi să vă calmaţi şi să alegeţi ce este mai bun şi pozitiv din visele voastre. Mergeţi până în pânzele albe pentru ceea ce vă doriţi şi veţi obţine totul. Credeţi în voi!

Horoscop 1 martie 2019 Capricorn
Cum astăzi păreţi un pic rupţi de realitate, e posibil ca astă să nu facă bine afacerilor pe care le aveţi de rezolvat şi să constituie o problemă când vine vorba de comunicare. Pe de altă parte, ziua e propice pentru creativitatea de care dai dovadă şi asta se va vedea inclusiv în proiecte noi, cum ar fi rearanjarea dormitorului tău. E momentul să te concentrezi numai la lucrurile frumoase din jurul tău.

Horoscop 1 martie 2019 Vărsător
Ziua va trece uşor şi dacă iei lucrurile pas cu pas va fi şi una productivă. Toate îndatoririle tale profesionale vor fi duse la bun sfârşit, mai ales că vei primi ajutor de la persoane de la care nu te aşteptai să facă asta. Spre seară vei căuta să ai o discuţie foarte caldă cu oameni în care ai încredere toatlă. Nu e însă cazul să faci declaraţii de dragoste.

Horoscop 1 martie 2019 Pești
Nu e cazul să pozezi în victimă azi. Ai putea avea o perioadă dificilă din cauza acestei atitudini. Nu te baza pe sprijinul unei persoane care până acum a făcut totul ca să nu îţi câştigi independenţa în carier şi nici în viaţa sentimentală. Spre seară o rudă mai în vârstă îţi va cere ajutorul. Apoi, nu refuza o invitaţie la o petrecere la prieteni.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *