Horoscop

Horoscop 1 noiembrie 2016

Berbec – Horoscop 1 noiembrie 2016
Ai mari rezerve dacă să te implici acum în planul pe care ţi-l prezintă cineva cu mult aplomb. Eşti mult mai suspicios că altădată şi ai mereu impresia că în spatele aparenţelor mult prea frumoase se ascunde ceva care ţi-ar putea crea neplăceri, mai devreme sau mai târziu. Intuiţia ta este bine dezvoltată şi vei reuşi să descoperi la timp fisurile secrete astfel încât să nu te bagi în ceva periculos pentru ţine. Mai bine mai aştepţi, pentru că nu e singură ocazie care ţi se oferă. Vor mai veni şi altele şi, dacă o accepţi pe cea de acum, vei regretă că te-ai pripit.

Taur Horoscop 1 noiembrie 2016
Discuţi despre bani cu un ton mult mai serios, pus pe fapte mari. Eşti în faţă unor investiţii masive, a unor achiziţii de zile mari sau poate a unei tranzacţii majore cu efecte pe termen lung, cum ar fi cumpărarea unui obiect scump (o casă de exemplu). Pe de altă parte, deciziile de natură financiară pe care eşti gata să le iei te pot influenţă pe luni de zile de acum înainte, tocmai de aceea nu ai voie să glumeşti sau să iei decizii pripite, ci să chibzuiesti profund asupra direcţiei spre care eşti gata să porneşti.

Gemeni Horoscop 1 noiembrie 2016
Eşti înconjurat de multă lume şi cu fiecare ai alt gen de relaţii, reuşind să te adaptezi perfect oricărei tipologii umane. Cu unii ai multe lucruri interesante de discutat şi comunicarea merge că pe roate. Alţii îţi sunt apropiaţi sufleteşte că prieteni intimi sau persoane dragi, şi va bazaţi pe un schimb reciproc de gesturi sincere de afecţiune. E o plăcere să intri în contact cu atâta lume, folosindu-te de fiecare dată de trăsăturile cele mai potrivite pentru a avea cu toţi legături cât se poate de amiabile şi plăcute.
Citeşte şi:Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici. Gemenii pot alunecă uşor în greşeli

Rac Horoscop 1 noiembrie 2016
Ai ajuns la un nivel care îţi inspiră încredere absolută în succesul final şi ai garanţia că, la capătul acestor eforturi, te aşteaptă o răsplată binemeritată. Eşti foarte motivat să tragi tare, oricât ar mai dura, de vreme ce la capăt te aşteaptă evenimente fericite. Ai ocazia de a-ţi demonstra valoarea în faţă celor din jur iar atunci când eşti apreciat şi ţi se recunosc meritele, eşti capabil de şi mai multe! Uneori ai nevoie doar de o vorba bună că să poţi merge mai departe, oricât de greu ar fi. Pe cine nu ar motiva laudele?

Leu Horoscop 1 noiembrie 2016
Primeşti o veste bună cu efect mobilizator asupra ta. Îţi da alt chef de acţiune, mai mult curaj să ieşi în faţă şi să spui ce ştii şi când vezi ce bine evoluează lucrurile, eşti din ce în ce mai sigur pe reuşită finală spre care te îndrepţi. Rareori eşti atât de motivat de ceva ce se prefigurează la orizont, de aceea trebuie să profiţi de vântul prielnic pentru a face paşi mari spre ţintă propusă. Când eşti împins de la spate aşa, vezi cum te apropii din ce în ce mai repede de împlinirea unui vis care îţi da aripi.

Fecioara 1 noiembrie 2016
Nu te sfii să ceri ajutor la nevoie, pentru că nu ai cum să le ştii tu chiar pe toate. Vei vedea că sfatul primit de la un coleg cu mai multă experienţă te va scoate din impas şi vei înţelege mai clar situaţia atunci când cineva te susţine. Şi tu ai făcut la fel pentru alţii cu alte ocazii, deci acum mulţi îţi vor întoarce serviciile prieteneşti cu amabilitate. În astfel de momente îţi dai seama ce important e să fii tolerant cu lumea şi de ajutor altora, pentru că va veni o zi când şi tu vei avea nevoie de suport şi dacă ai fost egoist înainte, s-ar putea să ţi se răspundă la fel.

Citeşte continuarea aici.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *